Невістка Оксани Марченко показала двох маленьких дітей від її сина та розповіла, коли знову стала матір’ю

Знаменита невістка Оксани Марченко Катерина вперше зізналася, що дійсно стала матір'ю. Виявляється, поповнення в сім'ї відбулося не так давно.

Майбутня невістка Оксани Марченко Катерина одразу ж привернула до себе увагу аудиторії, адже відрізнялася неймовірними зовнішніми даними. Красуня багато років зустрічалася з Богданом, перш ніж стати його офіційною дружиною. Весілля відбулося 2020-го. На ньому виступав у український бомонд, включаючи Олега Винника. З артистом дівчина настільки швидко знайшла спільну мову, що він взяв на себе роль ведучого і розважав гостей, а потім зробив багато знімків з нареченою.

Пізніше зірці та це, до речі, сильно аговкнеться. А от пара, не дивлячись ні на що, йде вперед і навіть нещодавно пережила дуже щасливу подію.

Невістка Оксани Марченко опублікувала знімки з дітьми від сина ведучої

Невістка Оксани Марченко опублікувала знімки з дітьми від сина ведучої

Так, не так давно Катерина оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію з маленькою дитиною, з чого преса зробила висновок, що дівчина народила вдруге. Однак, жодних пояснень до кадру вона не надала, тому була імовірність, що малюка народився навіть рік тому.

І лише нещодавно невістка Марченко підтвердила, що мамою вдруге вона стала відносно нещодавно. Виявляється, дитина народилася 2 місяці тому. Також Катерина показала у своєму блозі свіжі знімки з фотосесії, на якій постала з двома дітьми.

Невістка Оксани Марченко опублікувала знімки з дітьми від сина ведучої

При цьому одяг у немовля білий, тому взагалі незрозуміло, якої воно статі.

Нагадуємо, що після 24 лютого Богдан Марченко деякий час залишався в Україні. Подейкували, що він лише посилив охорону навколо свого будинку. Натомість його мати втекла ще за тиждень до початку подій. А вітчим через півроку був обміняний. Імовірно, саме після цього Богдан забрався з України, адже незабаром стало відомо, що його дружина Катерина разом з дитиною знаходиться в москві.

Поповнення в родині говорить про те, що пара продовжує жити разом, а отже обидва за кордоном.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.