“Ось так зробили стелю”: успішний успіх дружини Остапчука йде не за планом – в когось вже здають нерви

Дружина українського шоумена та ведучого Володимира Остапчука Катерина Полтавська показала, як їй зробили стелю в її студії краси. Дівчина від такої роботи не у захваті.

Наприкінці жовтня 2023 року Катя Полтавська розповіла підписникам свого фотоблогу, що збирається відкривати свою студію краси у центрі Києва. У салоні будуть надавати послуги масажів та лазерної епіляції. Журналістка давно мріяла відкрити щось своє, і ось вона майже на фінішній прямій.

Втім, не обходиться без труднощів, з якими Катерина стикається при роботі з будівельниками. Раніше дружина Остапчука розповідала, що планувала відкриття на грудень, однак потім повідомила, що чекатиме всіх вже в січні.

Катерина Полтавська
Успішний успіх дружини Остапчука йде не за планом

До слова, у своєму блозі в соціальній мережі Instagram 23-річна Полтавська повідомила, чому майже весь день не виходила на зв’язок до підписників. Вона показала, як будівельники зробили їй стелю. Результатом роботи дівчина та її чоловік Остапчук залишилися не у захваті.

“Я сьогодні не в сторіс, тому що мені ось так зробили стелю”, – розповіла Полтавська.

Успішний успіх дружини Остапчука йде не за планом

До речі, Катерина Полтавська розсекречувала, що має достатньо знайомих зі своїми бізнесами, тому прекрасно розуміла переваги від власної справи та труднощі, з якими доведеться стикнутися.

Нагадуємо, Катерина Полтавська стала третьою дружиною Володимира Остапчука. Їхні стосунки розпочалися в жовтні 2022 року. І хоча пара офіційно не підтверджує, що проживає у шлюбі, шоумен натякнув на це, коли назвав найщасливіший день у 2023 році, який пов’язаний з його коханою. Після цієї розповіді шанувальники все зрозуміли та зіставили всі факти.

Схожі статті

Провідниця Укрзалізниці, мачуха Попелюшки, зірка блокбастеру зі Стейтемом: як змінювалася Вєрка Сердючка?

Амплуа Вєрки Сердючки став відомим не тільки в Україні, а й по всьому світові. Як Данилку вдалася вигадати такий привабливий для аудиторії образ?

Двійник Олега Винника працював офіціантом в “Пузатій хаті” і охороняв Поплавського: як він виглядає

Після того, як відомий український співак Олег Винник зник з телеекранів та соціальних мереж, шанувальники знайшли йому заміну - молодого виконавця Андрія Кравченко.

Бігав за Златою Огнєвіч, а одружився з чоловіком: учасник “Холостячки” Хветкевич святкує річницю шлюбу

Один з чоловіків, який змагався за серце Злати Огнєвіч, обрав для себе зовсім інший шлях. У неділю чоловік відсвяткував першу річницю шлюбу зі своїм обранцем.

Переможець “Голосу країни” Роман Сасанчин і дружина завітали у храм в джинсах: зате дочка у вишиванці (ФОТО)

Через величне християнське свято тисячі українців навідалися до церков та храмів. Зірки не стали виключенням. Роман Сасанчин показав, як його родина освячувала Великодній кошик.

Дан Балан з розмахом відгуляв весілля і показав наречену, яка багато років його любила: вона вже вагітна

Популярний молдавський виконавець Дан Балан відгуляв гучне весілля та показав неймовірні кадри з торжества, на якому також засвітилася зіркова наречена.

Давно лисий, з синіми очима та завжди у простому одязі: Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний син

Легенда української естради Софія Ротару свого єдиного сина Руслана народила більше 50 років тому. Як зараз виглядає дитина артистки, чим займається і живе?