Катерина Осадча такого не чекала. Юрій Горбунов більше не приховує правди про вільний час: “З моїм хлопцем”

Український телеведучий Юрій Горбунов показав, як проводить час з 6-річним сином Іваном. Чоловік присвятив свою увагу лише йому, що зробило хлопчика дуже щасливим.

Шоумен раніше розповідав шанувальникам, що дуже цінує час, проведений з родиною. Навіть на роботі його не покидають думки про дружину та двох синів. У його Instagram-блозі нерідко можна побачити теплі сімейні кадри, а також ознайомитися, як зіркова родина любить проводити своє дозвілля.

Юрій не приховує, що з синами не надто люблять знімання, але обожнюють всі разом переглядати результати. Зазвичай їх ініціює Катерина Осадча, яка робить все, аби атмосфера була весела, невимушена та легка. Коли шоумен запитує у коханої, що йому треба робити в кадрі, то отримує на це приємну відповідь: “нічого”. Тоді він забуває про камеру і насолоджується часом з дітьми.

До слова, нещодавно Юрій Горбунов у своєму фотоблогу поділився, як провів час зі старшим сином Іваном. Телеведучий відвідав з хлопчиком кінотеатр. Разом вони дивилися фільм “Вонка”.

“В кіно! З моїм хлопцем!”, – підписав кадр Горбунов.

На світлині хлопчик щиро посміхався, тому можна сказати, що був задоволений від походу з батьком в кінотеатр.

Юрій Горбунов більше не приховує правди про вільний час

Нагадуємо, у лютому 2017 року Катерина Осадча оголосила про шлюб з Юрієм Горбуновим. 18 лютого цього ж року Катя ощасливила Юрія сином Іваном, який для нього виявився первістком. 19 серпня 2021 року на світ з’явився другий син подружжя, на ім’я Данило.

Юрій Горбунов показав підрослих синів: Іван і Данило – моє все!
Юрій Горбунов більше не приховує правди про вільний час

До речі, пара висловлювала своє бажання ще й усиновити дитину, однак згодом Катерина зізналася, що не наважується на цей крок з чоловіком, оскільки в Україні діє “недосконала система”.

Схожі статті

Ксенія Мішина повідомила про поповнення в родині, але не знає, що тепер робити

Популярна українська акторка Ксенія Мішина здивувала повідомленням про поповнення в її родині. Втім, зірка чесно зізналася, що не знає, що з цим робити.

Аліна Гросу і Влад Яма – що спільного? Українські зірки засвітились разом у США

Хореогораф Влад Яма вже давно звик до життя в США, так само як і співачка Аліна Гросу - обох артистів було помічено разом. Що їх пов'язує - невже більше, ніж просто знайомі?

Красень, котрий співає з англійським акцентом: Тіна Кароль показала, який у неї виріс син

Популярна українська співачка Тіна Кароль показала, яким виріс її єдиний син, котрий народився від продюсера Євгена Огіра. Веніамін все більше виглядає як англієць.

Двоповерховий маєток, власне господарство та купа персоналу: як виглядає будинок Олі Полякової

Популярна українська співачка Оля Полякова володіє чималою територією, на якій розмістився її двоповерховий маєток. Пропонуємо зазирнути за ворота та дізнатися, чим так пишається артистка.

Екс-суддя “Україна має талант” Фролова показала, як змінилася: вже не світловолоса

Колишня суддя "Україна має талант" Слава Фролова показала, як змінилася за цей час. У знаменитості вже не світле волосся і вага також змінилася.

Наталія Могилевська розповіла, якою вона стала мамою насправді: готова сидіти і чекати

Популярна українська співачка Наталія Могилевська багато років мріяла про материнство, і лише не так давно стала мамою. Як ця подія її змінила? Фанати були здивовані.