“Вкриваюсь мурахами”: Каменських оточила себе дітьми та обіймами. Дарує любов іншим, а своїх не народжує

Українська співачка Настя Каменських розчулила шанувальників архівним відео з концерту в Чернівцях. Показала, як оточила себе дітьми, їхніми обіймами та любов'ю.

Виконавицю багато років поспіль підозрювали у вагітності, поки вона не надала відверту відповідь фанам з приводу цього. Зірка не приховувала, що їй важко було стримувати емоції, коли постійно отримувала питання, коли ж народиться її дитина.

Настя Каменських
Каменських оточила себе дітьми та обіймами

Каменських обурювалася тим, що жінок часто запитують про вагітність. За словами артистки, суспільство не має вирішувати, кому та коли народжувати. Переконувала, що кожна родина сама обговорить між собою, чи готові вони бути мамою і татом. Вона ж запевняла, що хоче свого малюка, а також не стане приховувати цю радісну новину, коли завагітніє.

До слова, нещодавно виконавиця розчулила підписників свого Instagram-блогу архівним відео з концерту в Чернівцях. Настю дуже тепло прийняли діти, оточивши її своєю любов’ю та щирими обіймами. В цей момент вона виконувала свою пісню “Я – Україна”, а деякі маленькі слухачі, отримавши мікрофон від зірки, теж співали цей хіт.

Каменських оточила себе дітьми та обіймами

Артистка не стримувала сліз, співала свою сильну й таку важливу композицію для кожного українця, який вірить, що разом ми переможемо та витримаємо всі труднощі.

Нагадуємо, в Мережі активно ширяться плітки про розлучення Насті Каменських та Потапа. Подружжя офіційно спростовує ці чутки та переконує, що в їхніх стосунках все гаразд. Втім, пара не з’являється разом на публіці та в соціальних мережах.

Настя Каменських та Потап

Український блогер Богдан Беспалов повідомив про розпад союзу подружжя ще наприкінці березня 2023 року, а тепер говорить, що співачка хоче розірвати з Потапом всі зв’язки, маючи переговори з великим лейблом. Крім того, він розповідав, що Настя знайшла заможного чоловіка, який її усіляко балує. Каменських поки цього ніяк не коментує.

Схожі статті

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.

Затьмарила красою маму: Ольга Сумська вийшла у світ із красунею-донькою і 22-річна Ганна викликала фурор

Ольга Сумська опублікувала у своїх соціальних мережах фото зі свою меншою донькою Ганною: як змінилась дівчина та чи спілкується зі старшою сестрою?

Величезний маєток, студії, басейн: як виглядає еко-будинок переможниці Євробачення-2004 Руслани Лижичко

Переможниця пісенного конкурсу Руслана Лижичко показала, як виглядає її маєток неподалік від столиці: студія звукозапису, сад, електростанції та інше.

Вічно юна: співачка LAMA повернулася і показала, як неймовірно виглядає у свої 48 років – Ротару позаздрить

Коли співачка Lama збирала повні концертні зали та приховувала глядачів біля екранів, адже мала неймовірний голос, харизму, і одразу ж запам'ятовувалася.