Павло Зібров прийшов попрощатися з покійним другом Білоножком та вразив змученим виглядом (ФОТО)

Знаменитий український виконавець Павло Зібров прийшов попрощатися зі своїм давнім та близьким другом Віталієм Білоножком, який пішов з життя 3 дні тому.

9 січня стало відомо, що з життя пішов Народний артист України Віталій Білоножко. Причина його смерті досі замовчується, однак музикант останні роки жив дуже закрито і не спілкувався з журналістами. Так само, чоловік не виходив на сцену.

Павло Зібров повідомив про смерть Народного артиста Віталія Білоножка
Павло Зібров попрощався з Віталієм Білоножком перед похороном

Павло Зібров попрощався з Віталієм Білоножком перед похороном

Першим серед зірок на смерть співака відреагував його близький та давній друг Павло Зібров. Чоловік опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram лінійку з їхніх спільних фотографій, а у дописі розповів про те, через який шлях вони пройшли разом.

Виявляється, чоловіки дружили сім’ями, але через останні події майже не бачилися. Востаннє вони проводили час разом до пандемії. Пізніше, Віталій Білоножко захворів, що його сильно підкосило і не виходив в люди.

Павло Зібров попрощався з Віталієм Білоножком перед похороном. Фото Главком

12 січня відбулося прощання з Народним артистом України. Зокрема, журналістам вдалося відзняти момент прощання сім’ї Зібрових з давнім товаришем. На кадрах можна побачити, що втрата сильно підкосила співака. Під очима в нього коричневі круги, а також можна побачити, що Павло неодноразово плакав, через що присутній набряк.

Павло Зібров попрощався з Віталієм Білоножком перед похороном. Фото Главком

Марина Зіброва тим часом трималася набагато краще. У залі була присутня велика кількість людей, а також охорона. Було багато квітів та бажаючих особисто попрощатися із зіркою.

Нагадуємо, що Віталій Білоножко користувався неабиякою повагою у аудиторії та своїх колег не тільки через свій надзвичайний талант, але через організацію сімейного музичного фестивалю.

Родина Білоножко на даний момент майже не дає жодних коментарів та проживає цю трагедію дуже закрито.

Нагадуємо, що за ці декілька місяців українські шоу-бізнес втратив одразу двох своїх титанів. Мова також йде про легендарну Ніну Митрофанівну, яка померла 3 місяці тому через онкологію.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.