Ірина Горова показала двох дорослих дітей, серед яких син Потапа: височенний юнак, який носить маму на руках

Українська музична продюсерка Ірина Горова поділилася новою світлиною зі своїми двома дорослими дітьми, серед яких шанувальники помічають, як змінився та виріс син Андрій від Потапа.

Нову сімейну світлину знаменитість оприлюднила у своєму фотоблогу. В дописі вона зазначила, що найкращі моменти – це ті, коли всі збираються разом. На фото найрідніші обіймалися, цілувалися та щасливі позували на камеру, аби закарбувати радісні миті життя.

В коментарях під оприлюдненим дописом підписники зазначили, що 15-річний син Горової та Потапа помітно виріс, ставши височезним юнаком. Зокрема, висловився з приводу цього і ведучий Слава Дьомін. Ірина у відповідь йому написала, що хлопець вже носить її на руках.

Ірина Горова показала двох дорослих дітей

Зазначимо, що продюсерка має дітей від різних союзів. Доньку Наталію народила у шлюбі з Юрієм Горовим. Через 11 років знаменитість стала мамою вдруге сина Андрія від репера Потапа, з яким створила компанію Moзgi Entertainment. До речі, у 2023 році організація пережила ребрендинг. Її було перейменовано на Pomitni.

За словами Ірини, бренд вичерпав себе, тож вони наважилися на такі зміни. Вона розуміла, що рухатися вперед зі старими меседжами неможливо. Продюсерка й надалі активно планує розвивати українську музику та робити її помітною в суспільстві.

Ірина Горова відверто про нові стосунки і нове життя
Ірина Горова показала двох дорослих дітей

Відомо, що компанію продюсерка створила зі своїм колишнім чоловіком Олексієм Потапенком. Наразі ділові зв’язки з ним було розірвано, і тепер управлінням вона займається самостійно.

Нагадуємо, Ірина Горова розповідала, що вперше вийшла заміж у віці 16 років. Через два роки знаменитість народила доньку Наталію. Згодом вона по вуха закохалася в Потапа. Узаконити свої стосунки вони наважилися у 1999 році, а у 2008 році народився їхній син Андрій. Втім, і тут не склалося, оскільки вже у 2014 стало відомо про їхнє розлучення.

Схожі статті

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?