Маша Єфросиніна показала пуховик, який придбала в дівчини Володимира Дантеса: бренд Кацуріної носять зірки

Українська телеведуча показала свій пуховик від бренду дівчини шоумена Володимира Дантеса. Шанувальники давно цікавилися, звідки в неї ця річ, тому зірка вирішила розповісти.

Світлину з пуховиком знаменитість оприлюднила у своєму блозі в соціальній мережі Instagram. Єфросиніна зазначила, що носить його вже понад рік, і кожного разу, коли вона в ньому, то отримує запитання від прихильників, звідки він. Так, варто відзначити, що річ виглядає справді як нова, ніби куплена цього сезону.

“Цей пуховик в мене вже понад рік, і кожного разу, як я в ньому з’являюся, ви питаєте звідки він”, – зазначила Єфросиніна.

Маша Єфросиніна показала пуховик, який придбала в дівчини Володимира Дантеса

На фото вона прикріпила посилання сторінки на бренд одягу дівчини Дантеса, бізнесвумен Даші Кацуріної, щоб шанувальники змогли самостійно переглянути чи, можливо, придбати пуховик або інші речі.

KATSURINA – бренд родом з міста Києва, засновницею якого є рестораторка та дизайнерка Даша Кацуріна. У 2015 році дівчина хотіла знайти собі гідний верхній одяг на зиму. Пуховик, який вона так хотіла взяти від бренду H&M, розкупили, тож вона відправилася на пошуки в магазини на просторах Інтернету.

Маша Єфросиніна показала пуховик, який придбала в дівчини Володимира Дантеса

Втім, все, що вона переглядала не могли задовольнити її критеріїв. Цікаво, але потім Кацуріна знайшла для себе гідну альтернативу – придбала дві ковдри та самостійно пошила модель, навіть кращу за ту, яку намагалася знайти.

Колишній чоловік Михайло Кацурін був у захваті від роботи Даші, тому запропонував відкрити їй свою справу, шиючи їх масово. Звичайно, спочатку дівчина була налаштована скептично, оскільки від пересічних громадян отримувала коментарі у свою адресу, мовляв, одяглася в ковдру. Однак згодом вона перетворила це на фішку бренду, зробивши слоган: “Якщо хтось запитає, це дійсно ковдра”.

Просування бренду відбулося через соціальні мережі, і тепер він досить відомий навіть серед українських зірок. Нині ж Даша Кацуріна є однією з найпопулярніших вітчизняних дизайнерок. Крім того, кожен для себе може знайти не тільки пуховик, а й повсякденний одяг.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.