Дружина Григорія Решетніка Христина показала вагітний живіт в очікуванні чергового сина: чоловік щасливий

Дружина українського телеведучого Григорія Решетніка Христина поділилася з шанувальниками архівною світлиною з вагітності. Блогерці дуже личить цей стан.

Григорій та Христина є батьками трьох неймовірних синів. У своїх фотоблогах вони не раз зізнавалися, що мріють ще й про донечку. Днями ведучий, спілкуючись зі своїми підписниками в соціальній мережі Instagram, не оминув питання, чи досі їхнє подружжя планує дівчинку. За словами зірки, вони з дружиною хочуть стати батьками вчетверте, але домовилися спочатку дочекатися перемоги.

Григорій Решетнік з дружиною Христиною та синами

Однак, що цікаво, Григорій вже задумується над тим, аби доньку з дружиною народити раніше, мовляв, спочатку дитина, а потім омріяна для всіх українців перемога. Шанувальники бажають парі, щоб їхня мрія обов’язково здійснилася.

До речі, нещодавно дружина телеведучого у своєму фотоблогу оприлюднила світлину з фотосесії, на якій позувала у чорній сукні до підлоги з вагітним животом. Вона прикріпила віконечко, де підписниці могли поділитися своїм фото з часів, коли перебували в положенні. Зазначимо, що Христині до обличчя вагітність. В кадрі знаменитість світиться від щастя та думки, що незабаром зустрінеться з малюком.

Христина показала вагітний живіт в очікуванні чергового сина

Нагадаємо, Григорій Решетнік висловлювався, чи думав про розлучення з дружиною Христиною. Він зазначав, що у них, як і у всіх, є сварки. Ба більше, зопалу вони можуть сказати одне одному щось занадто емоційне. При цьому телеведучий розповідав, що йому дісталася найкраща дружина, тому й не уявляє, як вони можуть розлучитися.

Проте Решетнік не виключає того, що кохана, можливо, сама захоче розлучення, оскільки в житті буває все. Зараз подружжя справді щасливе, має плани на майбутнє та хоче, аби їхні сини зростали в любові, підтримці та в достатку.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.