Кого Арсен Мірзоян проміняв на Тоню Матвієнко: вона досі не може йому пробачити подружню зраду

Знаменитий український співак Арсен Мірзоян зумів побудувати через телебачення не тільки успішну кар'єру, але й прекрасне особисте життя. Детальніше в матеріалі.

Тривалий час Арсен Мірзоян приховував правду про свої стосунки з колегою Тонею Матвієнко. Хімія між ними була очевидна. Глядачі підозрювали, що зірки мають сильні романтичні почуття, але не здогадувалися, наскільки далеко обидва зайшли.

Справа серйозно ускладнювалася тим, що на Арсена вдома чекала дружина. Жінка народила чоловіку двох прекрасних дітей і не розраховувала втратити своє кохання настільки швидко.

Кого Арсен Мірзоян проміняв на Тоню Матвієнко

Арсен Мірзоян покинув родину заради нового кохання
Кого Арсен Мірзоян проміняв на Тоню Матвієнко

Пізніше співак буде дізнаватися у тому, що усіма силами намагався триматися та не пірнати з головою у роман. Чоловік до останнього старався бути об’єктивним, і розумів, що інтрижки може закінчитися швидким згасанням почуттів. Арсен Мірзоян не припиняв думати про свою сім’ю, але в якийсь момент зрозумів, що все ж таки кохає свою нову обраницю, і має зробити остаточний вибір.

Більше року він знаходився на гастролях разом з Тонею, а після повернення запланував розстатися з дружиною. Жінка відпустила свого благовірного. І за словами Мірзояна, попри нормальні стосунки між ними, він відчуває образу, яку вона має на нього. Співак впевнений, що досі жінка не змогла повністю його пробачити, хоча намагається робити вигляд, наче все в порядку.

Як виглядає перша дружина Арсена Мірзояна
Як виглядає перша дружина Арсена Мірзояна

При цьому обидва вже давно пішли вперед, і жінка налагоджує особисте життя поза контекстом, в якому раніше головну роль займав Мірзоян.

Хлопці дуже швидко ростуть, але співак намагається багато часу проводити з ними та інтегрувати їх в свою нову сім’ю. Так само зусилля докладає і Тоня Матвієнко, яка змогла побудувати з пасинка ми прекрасні стосунки.

А от чи знайома колишня дружина Арсена з його маленькою донечкою Ніною досі невідомо. В цілому, наскільки близькими залишилися стосунки екс-подружжя незрозуміло, і Арсен Мірзоян навіть не розповів, як часто вони спілкуються. Адже його спадкоємці ростуть, і необхідності розмовляти з їхньою матір’ю не стає з кожним днем.

Схожі статті

Ідеальне дитинство: Наталія Могилевська показала, який подарунок зробила дочці Софії на день народження

Про те, що Наталія Могилевська стала матір'ю з'ясувалося лише декілька місяців тому, але фанати вже звикли до нового статусу артистки. І вона, судячи з усього, також.

Квіти не від чоловіка, і обійми не від нього: вагітна третім сина Джамала показала, як проводить час з іншим

Знаменита українська співачка Джамала показала, як її зустріли на інтерв'ю. Зараз артистка знаходиться на останніх термінах вагітності. Усі деталі в статті.

Оце так справжнє перевтілення: 38-річна Міка Ньютон вразила архівним кадром, на якому сама на себе не схожа

Відома артистка Міка Ньютон продемонструвала, як виглядала у дитинстві, коли тільки почала займатися музикою та розвивати власну публічну кар'єру.

57-річна Сумська показала, кому віддала місце свого чоловіка, і їх аж двоє: “Привітик тобі, Віталій Борисюк”

Популярна артистка активно веде соціальні мережі, вона залюбки освітлює своє приватне та творче життя. Але цього разу шанувальники щиро здивувалися поведінкою жінки.

Наречена з волоссям кольору заходу сонця і небесними очами: Вакарчук відгуляв весілля ще до народження дітей

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук залишає усі подробиці приватного життя при собі, але інколи до мережі потрапляють неймовірно цікаві кадри.

“Хобі або колекціонування”: родину Мірошниченків розкритикувати через усиновлення дитини. Пара відреагувала

Кожну публічну людину переслідують як шанувальники, так і хейтери. Навіть за добрі справи їм частенько прилітає "на горіхи" від невдоволеної публіки.