Полтавська відкрила правду про знайомство з Остапчуком: “Була в прищах і не зовсім худа”. Ось таку і покохав

Дружина відомого шоумена Володимира Остапчука Катерина Полтавська відверто розповіла, якою її зустрів зірковий чоловік. Певні недоліки у зовнішності не завадили коханню.

23-річна журналістка Катерина Полтавська стала третьою дружиною знаменитого ведучого. Він пережив два невдалих шлюби й тепер нарешті може сміливо сказати, що має справжнє кохання.

Сама ж Полтавська зізнавалася, що не цікавилася особистим життям шоумена, тому її не бентежила дещо скандальна репутація чоловіка в шоу-бізнесі. Ба більше, вона стверджувала, якщо глобально щось буде не влаштовувати, то зможе піти сама, тому не переймається стосовно того, що чоловік може її покинути.

Катерина Полтавська
Полтавська відкрила правду про знайомство з Остапчуком

Також дружина Остапчука вважає нормою те, що вона у коханого третя дружина, оскільки для 39-річного чоловіка четверті стосунки за все життя є абсолютно прийнятним.

До слова, нещодавно Катерина Полтавська оприлюднила повідомлення від однієї з підписниць її фотоблогу, в якому йшлося про дещо завеликий розмір джинс, які були на ній. Катя зізналася, що при знайомстві з Володимиром важила на 9 кілограмів більше ніж зараз. Крім того, покохав шоумен дівчину не зовсім з ідеальною, як їй здається, зовнішністю.

“Та кажу ж, що їм 3 чи 4 роки. Ми коли з Вовою познайомилися, то я була на 9 кг більше ніж зараз. Він мене покохав, коли я була в прищах і не зовсім худа. Любов зла”, – зізналася Полтавська.

Полтавська відкрила правду про знайомство з Остапчуком

Нагадуємо, про стосунки Володимира Остапчука та Катерини Полтавської стало відомо вже після його розлучення з нотаріусом Христиною Горняк. Колишня дружина шоумена висловлювалася, що ні про що не шкодує, хоче зустріти своє справжнє кохання, вийти заміж вдруге та народити дитину.

Схожі статті

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.

Затьмарила красою маму: Ольга Сумська вийшла у світ із красунею-донькою і 22-річна Ганна викликала фурор

Ольга Сумська опублікувала у своїх соціальних мережах фото зі свою меншою донькою Ганною: як змінилась дівчина та чи спілкується зі старшою сестрою?