Колишній Лорак Налчаджиоглу не ховається та нарешті представив публіці нову кохану після розлучення (ФОТО)

Колишній чоловік співачки-зрадниці Ані Лорак, бізнесмен Мурат Налчаджиоглу більше не приховує нову кохану та показав її підписникам свого фотоблогу. Переконує, що зараз він щасливий.

Розкішне весілля, ідилія у стосунках, спільні дорогі відпочинки та романтика у шлюбі – все це показувало подружжя Налчаджиоглу та Реус на особистих сторінках в соціальній мережі Instagram. Щастя тривало всього чотири місяці. Потім колишня дружина бізнесмена видалила спільні світлини та відписалася від його блогу.

Підписники відразу помітили дії Лілії та почали говорити про розлучення пари. Подружжя довго не наважувалося нічого пояснювати, проте першим мовчання перервав Мурат, оприлюднивши допис, в якому попросив не обговорювати його особистого життя. Зауважив, що далі обирає позицію мовчання.

Мурат Налчаджиоглу проводить час в компанії моделей: Реус вже в минулому
Налчаджиоглу не ховається та нарешті представив публіці нову кохану після розлучення

Про нові стосунки бізнесмена стало відомо, коли він почав ділитися романтичними кадрами з моделлю Анастасією в Дубаї. Потім закохані відправилися в Туреччину, а нині ж повідомили, що повернулися в Україну.

Так, у своєму фотоблогу Мурат Налчаджиоглу поділився з підписниками новою світлиною з коханою. Того вечора вони відвідали один з японських елітних ресторанів Києва. Компанію парі склала подруга Анастасії, з якою бізнесмен познайомився. Вони наробили багато спільних фото, зазначивши на своїх сторінках, як сильно кохають одне одного.

Налчаджиоглу не ховається та нарешті представив публіці нову кохану після розлучення

До речі, колишня дружина Налчаджиоглу в цей час відпочиває на Балі. Лілія оприлюднює фото на фоні екзотичних пейзажів, дозволяючи собі насолоджуватися моментами. Сама ж дівчина ніяк не коментує розлучення з ексчоловіком, лише зазначала в коментарях, що в житті все буває.

Схожі статті

Бігав за Златою Огнєвіч, а одружився з чоловіком: учасник “Холостячки” Хветкевич святкує річницю шлюбу

Один з чоловіків, який змагався за серце Злати Огнєвіч, обрав для себе зовсім інший шлях. У неділю чоловік відсвяткував першу річницю шлюбу зі своїм обранцем.

Переможець “Голосу країни” Роман Сасанчин і дружина завітали у храм в джинсах: зате дочка у вишиванці (ФОТО)

Через величне християнське свято тисячі українців навідалися до церков та храмів. Зірки не стали виключенням. Роман Сасанчин показав, як його родина освячувала Великодній кошик.

Дан Балан з розмахом відгуляв весілля і показав наречену, яка багато років його любила: вона вже вагітна

Популярний молдавський виконавець Дан Балан відгуляв гучне весілля та показав неймовірні кадри з торжества, на якому також засвітилася зіркова наречена.

Давно лисий, з синіми очима та завжди у простому одязі: Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний син

Легенда української естради Софія Ротару свого єдиного сина Руслана народила більше 50 років тому. Як зараз виглядає дитина артистки, чим займається і живе?

Злата Огнєвіч показала обручку на безіменному пальці та засвітила чоловіка: на свята не залишилася сама

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч вразила мережу свіжим кадром, на якому постала поруч з таємним чоловіком. Артистка також засвітила обручку.

Великдень без мами: Тоня Матвієнко показала, як справляється зі своїм горем – посміхається, але заплющує очі

Відома українська співачка Тоня Матвієнко показала, як пройшов її перший Великдень без мами Ніни Митрофанівни. Зірка постійно посміхалася, але закривала очі.