Як виглядає таємний чоловік Софії Ротару: стосунки, які гідні того, аби приховувати їх десятиріччями

Легенда української естради Софія Михайлівна Ротару активно обговорювала з пресою своє особисте життя, але завжди робила це дуже майстерно.

Бути артистом — це питання здебільшого таланту та навичок. Бути медійної особистістю – це майстерно володіти уміннями спілкуватися з людьми, зацікавлювати, приваблювати, наводити шум та постійно бути на слуху. Більшість артистів рано чи пізно зазнають серйозних поразок у даній справі. А все тому, що баланс втримати майже неможливо.

Як виглядає таємний чоловік Софії Ротару

Софія Ротару покинула Україну
Як виглядає таємний чоловік Софії Ротару

Софії Михайлівні завжди вдавалося бути нібито і щирою публікою, але усе найважливіше залишати при собі. У цьому питанні з нею мало хто може позмагатися. Артисти здебільшого рано чи пізно потрапляють у пастки, які розставляють самі. В результаті цікавість публіки може обернутися справжнім провалом. Ротару провали подібного роду невідомі.

Втім, деякі журналісти все ж таки намагалися знайти правду про минуле співачки. І здебільшого просто схиляється до думки, що співачка була заміжня 2 рази.

Як виглядає таємний чоловік Софії Ротару

Так, неодноразово в мережі звучала думка, що таємним чоловіком Софії Михайлівни був ніхто інший, як композитор Володимир Івасюк.

Зірки багато часу проводили разом, здебільшого працюючи над композиціями. Саме Володимир подарував Ротару безсмертні хіти, які вона виконує іноді. Вони стали серцевиною її репертуару, і відданих композицій вона ніколи не відмовлялася і виконувала їх протягом усього свого життя.

Однак, велика кількість спільних фотографій свідчить про те, що молоді люди проводили разом дуже багато часу. І тому просто схиляються до думки, що Володимир та Софія свого часу перебували у цивільному шлюбі. Подейкували навіть про те, що у пари народилася спільна дитина, і нібито Софія Михайлівна ховає її від публіки. Але цю інформацію Ротару спростувала, заявивши, що в неї тільки один-єдиний син, і це Руслан.

Як відомо, коли Володимир Івасюк помер, Ротару не прийшла на його похорон. На неї дуже чекали усі присутні, але мало хто знав, що вона знаходилася в іншому кінці Радянського Союзу і не могла приїхати. Що ж було насправді між цими двома досі залишається загадкою.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.