Фреймут, яка живе за кордоном, вперше за довгий час нагадала про себе: після зникнення дала уроки з етикету

Телеведуча Ольга Фреймут все рідше почала поширювати контент у своїх соціальних мережах. Вперше за довгий час вона вийшла на зв'язок з підписниками та розповіла про нові правила з етикету в Англії.

З початку повномасштабного вторгнення головна ревізорка країни перебралася жити до Великої Британії. Розповідала, що дуже сумує за рідною Україною, проте турбується за дітей та їхню безпеку.

Так, журналістка вже мала візит додому, зробивши поїздку діловою. Влітку 2023 року Ольга Фреймут у Львові провела лекцію “Манери під час війни. Доброта як зброя”. Втім, такий порив Ольги зробити корисну зустріч, не у всіх викликав захват. Деякі пересічні громадяни почали висловлюватися в мережі, що недоречно проводити подібні лекції людині, яка живе за кордоном.

Фреймут, яка живе за кордоном, вперше за довгий час нагадала про себе

Зазначимо, що зірка майже нічого не публікує у своїх соціальних мережах. Іноді вона може оприлюднити дописи про війну, а ще рідше поділитися контентом з дітьми або чоловіком.

Нещодавно знаменитість вперше за довгий час оприлюднила у своєму фотоблогу корисний допис. Вона прикріпила світлину з чашечкою кави та поділилася новими правилами, як подається цей напій.

“В Англії нові правила, у дуже людних кафе горнятка подають без блюдечок. Так економлять воду на миття посуду. Як вам така ідея?”, – поцікавилася в підписників Фреймут.

Фреймут, яка живе за кордоном, вперше за довгий час нагадала про себе

До речі, шанувальники зірки все частіше висловлюються, що її старша донька Злата Мітчелл не схожа манерами та поведінкою на зіркову матусю. Дівчина любить експериментувати з нарядами й образами, обожнює виразний макіяж, пробує свої сили в режисурі та хореографії.

Нагадуємо, від теперішнього чоловіка Володимира Локотка телеведуча народила ще двох дітей. У 2016 році на світ з’явився син Валерій, а через рік донька Євдокія. Після появи третьої дитини публіка дізналася, що зірка офіційно вийшла заміж та взяла прізвище коханого.

Схожі статті

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.

Затьмарила красою маму: Ольга Сумська вийшла у світ із красунею-донькою і 22-річна Ганна викликала фурор

Ольга Сумська опублікувала у своїх соціальних мережах фото зі свою меншою донькою Ганною: як змінилась дівчина та чи спілкується зі старшою сестрою?

Величезний маєток, студії, басейн: як виглядає еко-будинок переможниці Євробачення-2004 Руслани Лижичко

Переможниця пісенного конкурсу Руслана Лижичко показала, як виглядає її маєток неподалік від столиці: студія звукозапису, сад, електростанції та інше.

Вічно юна: співачка LAMA повернулася і показала, як неймовірно виглядає у свої 48 років – Ротару позаздрить

Коли співачка Lama збирала повні концертні зали та приховувала глядачів біля екранів, адже мала неймовірний голос, харизму, і одразу ж запам'ятовувалася.