Камалія показала крихітного малюка у візочку та вразила правдою: стала мамою після розлучення з Захуром?

Найбагатша співачка України Камалія заінтригувала мережу неймовірними кадрами, на яких показала крихітних малюків та їхню взаємодію з конями.

Знаменита українська співачка Камалія ніколи не приховувала своєї особливої любові до тварин. Коли сім’я була разом та проживала в палаці під Києвом, артистка прихистила велику кількість пухнастиків, включаючи навіть птахів.

Однак, найбільше зірка любить коней. Мільярдер Мохаммад Захур свого часу подарував коханій дружині велику кількість породистих скакунів. Усі вони поселилися у приватних конюшнях та отримували найкращий догляд.

В свою чергу Камалія постійно відвідувала їх та займалася конним спортом разом з чоловіком та дітьми.

Після 24 лютого вона понесла великі втрати, адже коней евакуювати не змогли, і деякі з них загинули та постраждали. Артистка навіть збиралася везти їх на операцію в Бельгію, однак ветеринар наполягав на тому, що тварини можуть не пережити поїздку. В результаті, усі вони пройшли лікування в Україні.

Камалія заінтригувала мережу кадрами з маленькою дитиною

Камалія заінтригувала мережу кадрами з маленькою дитиною

Останнім часом зірка взагалі не публікує контент, пов’язаний з її улюбленцями. Здебільшого вона сконцентрована на подіях в Україні, своїй творчості, а також дітях, за якими дуже сумує.

Дівчата навчаються у Великобританії та дуже хочуть додому. Зокрема і тому, що буде можливість побачитися з добре знайомими тваринами. Тим часом Камалія опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відео, в якому показано, як два світи, яким вона всеціло належить, перетинаються. Так, на її акаунті опублікований ролик, на якому коні знайомляться з крихітними малюками у дитячих візочках.

Камалія заінтригувала мережу кадрами з маленькою дитиною

І хоча спершу дивитися на ці кадри може бути страшно через відсутність техніки безпеки, згодом стає зрозуміло, що у відео тварини не будуть проявляти жодної агресії, а навпаки замилують своєю комунікацією з малятами.

Нагадуємо, минулого року Камалія повідомила про те, що розлучається зі своїм чоловіком-мільярдером Захуром. Офіційної причини розставання досі немає, однак напередодні артистка розповідала про конфлікт, який стався в їхній сім’ї у Великобританії.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.