Ольга Мартиновська показала свою 7-річну доньку, яка не піде стопами зіркової мами: “Хоче бути моделлю”

Донька Олі дуже схожа на свою зіркову матусю. Більш того, мала не менш амбітна та має безліч планів на своє життя. Про що мріє 7-річна Віра?

Оля Мартиновська стала відома глядачам, після участі у проєкту “МастерШеф”, проте на цьому вона не зупинилася. Жінку запросили стати суддею проєкту. Кулінарка з задоволенням погодилася та вже декілька років сяє на екранах українського телебачення.

Ольга Мартиновська показала свою доньку
Ольга Мартиновська показала свою доньку

Шанувальники Мартиновської слідкують не тільки за її професійними успіхами. Не менше їх цікавить особисте життя жінки. Їй приписували роман з Ектором Хіменесом Браво, а дружні відносини з Володимиром Ярославським викликають чимало питань. Вони часто викладають спільні фото та відео. Крім того, дуже тепло проводять спільний час.

Ольга Мартиновська показала свою 7-річну доньку
Ольга Мартиновська показала свою 7-річну доньку

У самої ж Ольги за плечима шлюб, що приніс їй сенс життя. У 2016 році, перебуваючи у відносинах з Іваном Кобцем, Мартиновська народила доньку. Зараз Вірі 7 років та вона вже задумується над своїм майбутнім життям. Про складнощі вибору професії Оля розповіла підписникам. У своєму Instagram жінка виклала допис з декількома фотографіями доньки.

Оля розповіла, що донечка багато планує та перебирає професії. Судячи з допису мала обирає між кар’єрою у спорті та модельним бізнесом. Проте, хто знає, скільки разів вона змінить свою думку поки подорослішає.

“Хоче бути моделлю, а може тенісистко, а може плавчинею, а іноді гімнасткою…. Будь щасливою, моя дівчинка”, – підписала допис Мартиновська.

Ольга Мартиновська показала свою доньку
Ольга Мартиновська показала свою доньку

Підписники Мартиновської підмітили, що Віра дуже схожа на свою зіркову маму. Вони не поскупилися на компліменти та побажання.

“Матусина копія! Всіх благ і щасливої долі!”, “Олю, я спочатку подумала, що це Ваші дитячі світлини! Дуже гарна дівчинка! Хай буде щаслива!”, “Дуже на вас схожа! Щасливої долі вашій донечці”, – прокоментували пост шанувальники.

Мартиновська показала свою 7-річну доньку
Мартиновська показала свою 7-річну доньку

Схожі статті

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?

Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.