Камалія показала, ким замінила колишнього чоловіка Мохаммада Захура: не мільярдер, але також іноземець

Найбагатша співачка України Камалія продовжує активно працювати попри драму в особистому житті та днями презентувала новий кліп, в якому знялося з пакистанцем.

Перебуваючи у шлюбі з україно-пакистанським бізнесменом Мохаммадом Захуром, але неодноразово отримувала на свою адресу претензії та звинувачення нібито у тому, що вона використовувала гроші та зв’язки свого чоловіка для просування кар’єрою. Артистка при цьому завжди наголошувала на те, на тому, що стала відомою до зустрічі з бізнесменом, чому були свідками велика кількість її шанувальників. Втім, аудиторія постійно змінюється, а минуле пам’ятають не всі.

Камалія показала, ким замінила колишнього чоловіка Мохаммада Захура

Камалія повернулась до дочок-двійнят
Камалія показала, ким замінила колишнього чоловіка Мохаммада Захура

Але дійсно підприємець дуже підтримував свою дружину морально. Він завжди заохочував її до творчості, приймав її ідеї, а також брав активну участь у зйомках. Неодноразово він навіть з’являвся у кліпах артистки. Але після новини про розлучення, очікувати на його появу у відеороботах, напевно не варто.

Тим паче, що Камалія швидко знайшла заміну чоловіку. Тепер зірка активно працює у дуетах, і наприклад, нещодавно оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відривок з нового кліпу, який вона зняла з пакистанським виконавцем Сахіром.

Для співачки не в новинку працювати з пакистанською аудиторією. З нею вона прекрасно знайома, і ба більше, їй полюбилася, так як неодноразово давала там концерти та брала участь у різноманітних заходах.

Кліп вийшов дуже яскравим, енергійним та звичним здебільшого саме для азійської аудиторії. Втім, немає сумнівів, що українські шанувальники високо оцінять мотиви та хореографію.

Нагадуємо, що про розлучення виконавиці стало відомо минулого року. Журналісти запідозрили неладне у сім’ї після інтерв’ю Камалії, в якому вона зізналася, що чоловік її сильно образив своєю поведінкою та відсутністю підтримки. Зараз сім’я не живе разом. Бізнесмен з дочками знаходиться у Великобританії, а артистка в Україні.

Схожі статті

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?

Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.

Сніжана Єгорова вийшла на зв’язок і вразила зовнішнім виглядом: розпатлана та з розмазаним макіяжем

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова вже декілька років проводить поза межами своєї батьківщини, але не припиняє говорити про неї у своїх відео.