Дан Балан і поруч не стоїть: як виглядає перше кохання Тіни Кароль і яку трагедію вони не пережили

Більше 10 років шанувальники мріють побачити в очах Тіни Кароль той блиск, який колись з'явився завдяки Євгену Огіру. Але сама артистка говорить, що це нереально.

Роман з продюсером Євгеном огірком припав на розквіт кар’єри Тіни Кароль. На той момент уся країна закохалася в співачку. А вона тим часом відкрила своє серце для чоловіка, який активно працював над її просуванням.

У Євгена за плечима вже було розлучення, народження позашлюбної дитини, а також несправджені мрії створити сім’ю. У виконавиці він знайшов усе те, чого потребував.

Незабаром стало відомо, що молоді люди побралися на Мальдівах. А повернувшись до України, вони зіграли пишне весілля в Києві.

Тіна Кароль показала, як виглядає її перше кохання

Тіна Кароль розповіла, як треба підіймати народжуваність в Україні
Тіна Кароль показала, як виглядає її перше кохання

Тіна завагітніла. Євген почав активно будувати для своєї сім’ї розкішний будинок. Все виглядало наче в казці. І в якийсь момент сім’я дізналася про страшний діагноз, який зруйнував усе: продюсер захворів на рак шлунку.

Огір марнів на очах. Не дивлячись на це, він продовжував супроводжувати свою дружину, проводити свята і проживати життя таким самим темпом, як і раніше. Імовірно, чоловік відчував, що це останні його роки. Помер він у німецькій лікарні, поки Тіна Кароль давала концерт.

Зірка неодноразово заявляла, що вона залишається його дружиною, що не зможе знайти заміну і навіть не буде намагатися цього робити. Артистка розповідала, що її найбільшою мрією є прожити життя з чоловіком, якого вона колись собі обрала.

І тим не менш, з часом зірка почала рухатися далі. Шанувальники мріяли почути про її роман з Даном Баланом. Зірки добре ладнали перед камерою. Але, як з’ясувалося пізніше, це були пусті надії.

Тіна Кароль висловила справжні почуття до Дана
Тіна Кароль показала, як виглядає її перше кохання

Згодом продюсери розповіли, що це був вдалий піар, який підвищив телевізійні рейтинги та привернув увагу до шоу, в якому обидва брали участь. Коли співпраці завершилася, Дан та Тіну не бачилися і навіть відписалися один від одного.

На даний момент артистці приписують роман з танцюристом, а Дан знаходиться на своїй батьківщині в Молдові.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.