Ольга Фреймут вперше за довгий час показала відразу трьох своїх дітей: і тільки чоловіка Локотка не видно

Українська телеведуча Ольга Фреймут вперше за довгий час показала всіх своїх трьох дітей. Зірка рідко ділиться контентом, який стосується її спадкоємців та чоловіка.

Ольга Фреймут, яка з початку повномасштабного вторгнення перебралася жити до Великої Британії, почала менш активно вести фотоблог. Лише інколи вона може присвятити дописи на тему війни, а також надати уроки з етикету.

Ольга Фреймут вперше за довгий час показала відразу трьох своїх дітей

Нещодавно журналістка вперше за довгий період часу показала всіх своїх трьох дітей, втім, без чоловіка Володимира Локотка. На першому знімку Фреймут позував її 7-річний син Валерій. Фото було зроблено у теплу пору року. Хлопчик обіймав кота й насолоджувався краєвидами.

На другому, але бачимо, що архівному знімку, знаменитість показала свою старшу доньку Злату Мітчелл, яка тримала на руках маленьку сестричку Євдокію. Також кожне фото Ольга доповнила рядками з вірша “Home”, який написала британська поетеса Варсан Шайр.

Ольга Фреймут вперше за довгий час показала відразу трьох своїх дітей

Поезія неабияк зворушила зірку, особливо з розумінням того, що рядки перегукуються з подіями в Україні, а саме з тими, коли українцям доводиться покидати свої рідні домівки.

Нагадуємо, старшу доньку Злату Мітчелл телеведуча народила від британця Ніла Мітчелла. Теперішньому чоловіку Володимиру вона подарувала ще двох дітей: сина Валерія у 2016 році та через рік дочку Євдокію. Після появи на світ третьої дитини публіка дізналася, що знаменитість стала офіційною дружиною, взявши прізвище чоловіка.

В Мережі обговорюють, що донька Злата зовсім не схожа на зіркову маму. Ольга – приклад стриманості, галантності, вишуканих манер. Натомість її дочка обожнює експериментувати зі сміливими нарядами та образами, займається хореографією й планує працювати над створенням фільмів.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.