Леся Нікітюк показала дівчину, яка могла з нею пробитися до шоу-бізнесу: дві легенди знову зустрілися

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк показала зустріч з дівчиною, з якою розпочався її зірковий шлях. Вони разом підкорили сцену гумористичного шоу "Розсміши коміка".

Майже жодна програма на Новому каналі не обходиться без участі Лесі Нікітюк. Зірка з прекрасним почуттям гумору, дуже харизматична та проста. Вона не раз доводила, що можна досягти успіху, зроставши в звичайній родині, без великих статків.

Не службовий роман: Нікітюк прокоментувала її флірт в студії Нового каналу
Леся Нікітюк показала дівчину, яка могла з нею пробитися до шоу-бізнесу

Нещодавно телеведуча підняла настрій шанувальникам. У своєму блозі в соціальній мережі Instagram зірка оприлюднила зустріч з дівчиною, на ім’я Ольга, з якою розпочався її шлях на ТБ. На відео зірка, побачивши подругу, бігла за нею, а та за задумом тікала від неї. Такий гумористичний показ їхньої зустрічі неабияк потішив підписників Нікітюк.

В коментарях під дописом фоловери висловилися, що пам’ятають їхній виступ на “Розсміши коміка”, а також зазначили, щоб Леся підтягувала Олю до шоу-бізнесу, оскільки вони починали свій шлях разом. Імовірно, дівчина сама не хотіла пов’язувати своє життя з медійною професією, адже у неї на це були теж непогані шанси.

До речі, телеведуча згадувала початок своєї кар’єри на телебаченні, оприлюднивши фрагмент з виступу в цьому шоу. В дописі знаменитість зазначила, аби вона тоді знала, що їм вдасться виграти приз, що після цього її почнуть запрошувати на різноманітні кастинги, а гроші вручатиме Володимир Зеленський, який зараз має відповідальну посаду, то просто втратила б свідомість.

Тепер Леся Нікітюк і сама сидить в суддівському кріслі “Розсміши коміка” та щиро бажає кожному учаснику, аби її посмішка дала квиток у світле професійне майбутнє.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.