Доросла дочка Лідії Таран стає все більше схожою на Андрія Доманського: татусь втік, а гени залишились

Знаменита українська телеведуча Лідія Таран майже 2 роки знаходиться разом зі своєю дочкою за кордоном. Жінки налагоджують нове життя, як і Андрій Доманський.

Роман Лідії Таран та Андрія Доманського був одним з найгучніших за історію українського телебачення, і найнезрозумілішим серед усіх зіркових інтрижок. Шоумен тільки но розлучився, як вступив у стосунки зі своєю колегою, і вже незабаром в них народилася спільна дочка Василина. Але щастя не тривало довго.

Після рішення телеведучої взяти участь у танцювальному проєкті Андрій прийняв рішення покинути свою сім’ю. Незабаром він зустрів своє кохання та знову одружився, і це після того, як запевняв, що у шлюб не вірить і більше одружуватися не планує. Зараз телеведучий є багатодітним батьком.

Андрій Доманський втік за кордон
Дочка Лідії Таран Василина показала, як вона виглядає зараз

Неодноразово він розповідав про те, як шкодує, що пропустив доволі знакові моменти у житті своїх старших дітей, але усіма силами намагається наздогнати втрачене. Лідія Таран спершу спілкувалася з колишнім обранцем заради їхньої дочки, але коли Василина підросла, така необхідність відпала.

Дочка Лідії Таран Василина показала, як вона виглядає зараз

До переїзду сім’ї до Франції дівчинка регулярно бачилася зі своїм батьком та будувала з ним взаємини самостійно. Після 24 лютого Лідія Таран забрала дочку до Парижу. Там вони проживають вже 2 роки.

Про Андрія Доманського не було чутно ані слова, і лише декілька місяців тому інсайдери розповіли, що він нібито знаходиться в Прибалтиці і успішно втік, так як являється багатодітним.

Василина тим часом дуже швидко дорослішає, і все більше нагадує свого батька. Кожна її фотографія у соціальних мережах демонструє, що саме у тандемі з Лідією Таран Андрій Доманський зміг подарувати дитині повністю свої гени.

Василина настільки схожа на свого батька, що завше нагадує його копію.

Дочка Лідії Таран Василина показала, як вона виглядає зараз

Чи бачиться Василина з Андрієм достеменно невідомо. Доманський видалив особисту сторінку в соціальній мережі Instagram і взагалі не виходить на зв’язок. Його дружина Марина тим часом нібито знаходиться в Києві, а втім, ця інформація може не відповідати дійсності.

Схожі статті

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.

Затьмарила красою маму: Ольга Сумська вийшла у світ із красунею-донькою і 22-річна Ганна викликала фурор

Ольга Сумська опублікувала у своїх соціальних мережах фото зі свою меншою донькою Ганною: як змінилась дівчина та чи спілкується зі старшою сестрою?