Лисий бізнесмен в оточенні неймовірно вродливих жінок: Софія Ротару показала свого єдиного сина Руслана

Легенда української естради Софія Михайлівна Ротару усе своє життя присвятила сцені, але ніколи не приховувала, що хотіла більше дітей. А зараз в неї є лише син Руслан.

Ще 30 років тому син Софії Михайлівни Ротару та її чоловіка Анатолія Євдокименка Руслан здебільшого сприймався аудиторією, як мажор. Про сина артистки постійно писали. І це не дивно, адже він був бажаним холостяком, єдиним спадкоємцем двох успішних музикантів.

Молода людина тим не менш вирішила йти іншим шляхом, а не слідувати своїм батькам. Руслан обожнює механіку, інженерію, конструкції. Навіть зараз він закривається у своєму гаражі та ремонтує улюблений байк. І хоча сама з точними науками він збирався пов’язати своє життя, доля розпорядилася інакше.

Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний син Руслан

Єдиний син Софії Ротару зізнався, що спілкується з президентом Зеленським
Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний син Руслан

Після смерті свого батька Анатолія Руслан взяв управління компанією у свої руки. Кар’єра Софії Михайлівни також була під питанням, а тому чоловік активно взявся за налагодження естрадної діяльності. Вже через 2 роки Ротару повернулася до своїх фанатів, чим неабияк їх ощасливила.

Руслан в свою чергу назавжди став частиною бізнес-світу та музичної індустрії. Кохана дружина Світлана, з якою на той час в нього вже було двоє дітей, стало йому неабиякою підтримкою. Зокрема, жінка зайнялася іміджем артистки.

Син Ротару опинився не грамотним
Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний син Руслан

Зараз його діти дорослі. Соня успадкувала вроду бабусі та матері, і стала моделлю. Дівчина виглядає просто фантастично, але є не єдиною красунею в сім’ї. Її матір Світлана також постійно зачаровувала аудиторію своїми зовнішніми даними, а Софія Михайлівна все ніяк не розкаже фанатом реального секрету вічної молодості. Не дарма це досі залишається найактуальнішим питанням, яке може отримати співачка у своїх інтерв’ю.

Нагадуємо, що Руслан позаминулого року потрапив у гучний скандал через спробу втечі за кордон. Разом з сином його затримали прикордонники та повернули додому. Згодом онуку Софії Михайлівни все ж таки вдалося виїхати до Європи, а от Руслан, за офіційними даними, продовжує перебувати на батьківщині.

Схожі статті

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.

Затьмарила красою маму: Ольга Сумська вийшла у світ із красунею-донькою і 22-річна Ганна викликала фурор

Ольга Сумська опублікувала у своїх соціальних мережах фото зі свою меншою донькою Ганною: як змінилась дівчина та чи спілкується зі старшою сестрою?