Наречена хоч куди: екс-дружина Потапа Горова вразила розкішною білою сукнею з фатою – вийшла заміж?

Знаменита українська продюсерка Ірина Горова заінтригувала мережу свіжими кадрами, які зробила під час перегляду вистави у театрі. Детальніше в матеріалі.

За останні 10 років знаменита українська продюсерка Ірина Горова змогла досягти успіху абсолютно в усіх сферах, за які би не бралася. Так, вона двічі вийшла заміж, виростила двох прекрасних дітей, а також стала незалежною продюсеркою та бізнесвумен, яка вже охоче може давати поради іншим та розповідати про свій досвід на цьому ринку.

При цьому неодноразово публіка була вражена стійкістю та холоднокровністю зірки, адже попри особисті драми вона ніколи не дозволяла собі сказати зайвого, і знаючи про справжній стан справ у особистому житті свого ще офіційного чоловіка, ніколи не змішувала особисте та професійне.

Ірина Горова показала розкішний образ нареченої у виставі

Ірина Горова
Ірина Горова показала розкішний образ нареченої у виставі

Зараз їхні дороги повністю розійшлися. Продюсерка навіть не приховує, що вони почали набагато менше спілкуватися. Їхній спільний син Андрій вже підріс і може самостійно будувати комунікацію зі своїм батьком. При цьому Ірина живе повним життям не дивлячись на усі складнощі, які 2 роки тому увійшли в життя пересічних українців: вона відвідує ресторани, проводить час з рідними, подорожує та ходить на вистави.

Наприклад, буквально нещодавно зірка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографії, які були зроблені під час перегляду постановки Конотопська відьма. У кадрі постали дівчата у вигляді наречених з віночками на головах, в білосніжних сукнях та з фатою.

Ірина Горова показала розкішний образ нареченої у виставі. Скріншоти особистої сторінки зірки

Продюсерка була дуже задоволена переглядом і дала про це знати своїм підписникам.

Нагадуємо, що не так давно її син Андрій серйозно здивував публіку своєю поведінкою під час інтерв’ю. Журналісти зробили висновок, що хлопець уникав питань про Потапа і не хотів говорити про батька взагалі. Однак Ірина пізніше заявила, що її спадкоємець не ігнорує тата, і це хибне враження.

Схожі статті

Ксенія Мішина повідомила про поповнення в родині, але не знає, що тепер робити

Популярна українська акторка Ксенія Мішина здивувала повідомленням про поповнення в її родині. Втім, зірка чесно зізналася, що не знає, що з цим робити.

Аліна Гросу і Влад Яма – що спільного? Українські зірки засвітились разом у США

Хореогораф Влад Яма вже давно звик до життя в США, так само як і співачка Аліна Гросу - обох артистів було помічено разом. Що їх пов'язує - невже більше, ніж просто знайомі?

Красень, котрий співає з англійським акцентом: Тіна Кароль показала, який у неї виріс син

Популярна українська співачка Тіна Кароль показала, яким виріс її єдиний син, котрий народився від продюсера Євгена Огіра. Веніамін все більше виглядає як англієць.

Двоповерховий маєток, власне господарство та купа персоналу: як виглядає будинок Олі Полякової

Популярна українська співачка Оля Полякова володіє чималою територією, на якій розмістився її двоповерховий маєток. Пропонуємо зазирнути за ворота та дізнатися, чим так пишається артистка.

Екс-суддя “Україна має талант” Фролова показала, як змінилася: вже не світловолоса

Колишня суддя "Україна має талант" Слава Фролова показала, як змінилася за цей час. У знаменитості вже не світле волосся і вага також змінилася.

Наталія Могилевська розповіла, якою вона стала мамою насправді: готова сидіти і чекати

Популярна українська співачка Наталія Могилевська багато років мріяла про материнство, і лише не так давно стала мамою. Як ця подія її змінила? Фанати були здивовані.