Наречена хоч куди: екс-дружина Потапа Горова вразила розкішною білою сукнею з фатою – вийшла заміж?

Знаменита українська продюсерка Ірина Горова заінтригувала мережу свіжими кадрами, які зробила під час перегляду вистави у театрі. Детальніше в матеріалі.

За останні 10 років знаменита українська продюсерка Ірина Горова змогла досягти успіху абсолютно в усіх сферах, за які би не бралася. Так, вона двічі вийшла заміж, виростила двох прекрасних дітей, а також стала незалежною продюсеркою та бізнесвумен, яка вже охоче може давати поради іншим та розповідати про свій досвід на цьому ринку.

При цьому неодноразово публіка була вражена стійкістю та холоднокровністю зірки, адже попри особисті драми вона ніколи не дозволяла собі сказати зайвого, і знаючи про справжній стан справ у особистому житті свого ще офіційного чоловіка, ніколи не змішувала особисте та професійне.

Ірина Горова показала розкішний образ нареченої у виставі

Ірина Горова
Ірина Горова показала розкішний образ нареченої у виставі

Зараз їхні дороги повністю розійшлися. Продюсерка навіть не приховує, що вони почали набагато менше спілкуватися. Їхній спільний син Андрій вже підріс і може самостійно будувати комунікацію зі своїм батьком. При цьому Ірина живе повним життям не дивлячись на усі складнощі, які 2 роки тому увійшли в життя пересічних українців: вона відвідує ресторани, проводить час з рідними, подорожує та ходить на вистави.

Наприклад, буквально нещодавно зірка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографії, які були зроблені під час перегляду постановки Конотопська відьма. У кадрі постали дівчата у вигляді наречених з віночками на головах, в білосніжних сукнях та з фатою.

Ірина Горова показала розкішний образ нареченої у виставі. Скріншоти особистої сторінки зірки

Продюсерка була дуже задоволена переглядом і дала про це знати своїм підписникам.

Нагадуємо, що не так давно її син Андрій серйозно здивував публіку своєю поведінкою під час інтерв’ю. Журналісти зробили висновок, що хлопець уникав питань про Потапа і не хотів говорити про батька взагалі. Однак Ірина пізніше заявила, що її спадкоємець не ігнорує тата, і це хибне враження.

Схожі статті

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.