Андрій, Катя, Кіра, Віка, Рома та інші: як зараз виглядають актори з серіалу “Не народися вродливою”

Свого часу цей серіал наробив немало шуму на пострадянському простору і став найпопулярнішим за увесь телевізійний сезон. Як зірки виглядають зараз?

Катя Пушкарьова

Актори серіалу Не народися вродливою показали, як виглядають зараз

Неллі Уварова встигла декілька разів серйозно змінити свій імідж. Зараз акторка ходить з короткою зачіскою, яка пофарбована у платиновий блонд. Форма обличчя зірки помітно змінилася, але в цілому вона не втратила свого шарму та харизми.

Кіра

Актори серіалу Не народися вродливою показали, як виглядають зараз

Ольга Ломоносова не зраджує своєму класичному стилю та любові до пастельних кольорів. Таким чином, акторка, складається враження, абсолютно не змінилася.

Андрій Жданов

Актори серіалу Не народися вродливою показали, як виглядають зараз

Після ролі головного красеня у культовому серіалі Григорій Антипенко отримував неймовірну кількість привабливих пропозицій, і встиг взяти участь у великій кількості кінострічок. І хоча ролі масо вже позаду, він досі залишається затребуваним актором.

Роман Малиновський

Зірка серіалів Не народись вродливою і Бідна Настя сильно погладшав
Актори серіалу Не народися вродливою показали, як виглядають зараз

Петро Красилов свого часу був мрією усіх дівчат. Попри роль підлої та підступної людини йому вдалося втримати імідж та завоювати велику любов серед аудиторії. Зараз Петро помітно набрав, що неодноразово обговорювалося в мережі, але як актор, чоловік точно знає, що йому робити, якщо він захоче повернутися до форми.

Віка Клочкова

Актори серіалу Не народися вродливою показали, як виглядають зараз

Так шина грала роль кращої подруги Кіри, яку жінка тримала поруч з собою для того, аби слідкувати за невірним нареченим. Дана героїня запам’яталася своїм непростим характером та любов’ю покричати. Але окрім того вона мала неймовірні зовнішні дані, які до сих днів не розтратила.

Маша

Актори серіалу Не народися вродливою показали, як виглядають зараз

Дочці знаменитого актора Андрія Машкова Марії також вдалося не тільки зберегти свої зовнішні дані, але і значно їх покращити. Складається навіть враження, що жінка пізнала секрет молодості. До речі, акторка активно виступала в підтримку України і була вимушена покинути територію російської федерації.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.