Даша Кацуріна показала, як виглядала до зустрічі з Дантесом: ще школяркою сиділа за партою. 2 клас (ФОТО)

Дівчина українського співака Володимира Дантеса, бізнесвумен Даша Кацуріна показала, який вигляд мала в дитинстві. На фото знаменитість позувала, бувши у 2 класі.

Після розлучення Даші Кацуріної з Михайлом Кацуріним та Володимира Дантеса з Надею Дорофєєвою, публіка почала обговорювати на просторах соціальних мереж, що дві пари просто помінялися партнерами. Такі висловлювання дещо обурювали шоумена. Він пояснив, що при обміні запитують думку іншого, а тут склалася інакша ситуація.

Дантес зізнається, він боляче пережив розлучення, особливо усвідомлюючи, що твоя колишня пішла до друга родини. Наразі Надя та Володимир не підтримують комунікацію одне з одним, пояснюючи це тим, що їх більше нічого не поєднує.

Даша Кацуріна показала, як виглядала до зустрічі з Дантесом

Натомість його дівчині, бізнесвумен Даші Кацуріній доводиться спілкуватися з ексчоловіком, адже в шлюбі в них народилося двоє спадкоємців – донька Олександра та син Іван.

До слова, у своєму блозі в соціальній мережі Instagram кохана Дантеса оприлюднила світлину зі шкільних років. Спочатку вона показала дочку Сашу, яка тримала кадри, на яких вона ще зовсім маленька. А потім Даша прикріпила власне фото з 2002 року, коли навчалася у 2 класі. На ньому дівчинка показалася за партою, де біля неї сиділа її однокласниця.

Олександра Кацуріна

До речі, дві подруги обрали однаковий колір – червоний, ніби завчасно домовилися, як з’явитися того дня в школі. Зазначимо, що 7-річна Олександра дуже схожа на свою знамениту маму рисами обличчя.

Даша Кацуріна показала, як виглядала до зустрічі з Дантесом

Нагадаємо, стосунки Даші Кацуріної та Володимира Дантеса почалися після їхніх розлучень. Однак, якщо Надя та Міша офіційно стали чоловіком та дружиною влітку 2023 року, то ось Вова з Дашею зі шлюбом не поспішають, мовляв, поки їм і так добре.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.