Тіна Кароль показала, яку красуню втратив Дан Балан: поп-діва розкрила секрет своєї гарної фізичної форми

Відома українська співачка Тіна Кароль відповіла шанувальникам, як їй вдається підтримувати себе в гарній фізичній формі, показавши нове фото. Секрет стрункості зірки розкрито.

Нещодавно артистка вирішила поспілкуватися зі своїми фанами в соціальній мережі Instagram. Прихильники поставили чимало запитань, зокрема, не втратили можливість поцікавитися, як їй вдається бути такою стрункою.

Тіна Кароль розкрила секрет своєї гарної фізичної форми

Співачка чесно зізналася, що стежить за своєю фізичною формою, надавши цьому фотодоказ. Виявилося, що Кароль займається йогою і варто зазначити, що обрала один з найскладніших стилів – аштанга. Крім того, знаменитість налаштовує своє мислення на потрібний лад.

На фото артистка продемонструвала свої вміння. Вона виконала одну зі складних асан, а саме схрестила ноги та підняла себе руками. Тепер шанувальники дізналися ще один факт про улюблену зірку.

Тіна Кароль розкрила секрет своєї гарної фізичної форми

Однак, якщо про звички та вподобання Тіни Кароль можна дізнатися від неї самої, то ось про своє особисте життя вона надає перевагу мовчанню. В Мережі шириться чимало чуток про романи співачки.

Український блогер Богдан Беспалов розповів, що нашумілі плітки про її стосунки з Даном Баланом насправді – піар-хід та красива історія. Вона була створена, аби залучити увагу аудиторії, тому ніякого роману між ними не було.

Далі в Мережі говорили про стосунки Кароль з гітаристом Антоном Поповним. Беспалов розповів, у них були відносини в той проміжок часу, коли зірці приписували роман з Баланом. Романтична історія закінчилася, коли Попов переїхав до Америки.

Згодом публіка пліткувала про початок романтичної історії Тіни Кароль з хореографом Дмитром Жуком. Богдан переконаний, що роману там немає ніякого. Всі чутки, припущення та обговорення сама співачка не коментує.

Схожі статті

57-річна Сумська показала, кому віддала місце свого чоловіка, і їх аж двоє: “Привітик тобі, Віталій Борисюк”

Популярна артистка активно веде соціальні мережі, вона залюбки освітлює своє приватне та творче життя. Але цього разу шанувальники щиро здивувалися поведінкою жінки.

Наречена з волоссям кольору заходу сонця і небесними очами: Вакарчук відгуляв весілля ще до народження дітей

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук залишає усі подробиці приватного життя при собі, але інколи до мережі потрапляють неймовірно цікаві кадри.

“Хобі або колекціонування”: родину Мірошниченків розкритикувати через усиновлення дитини. Пара відреагувала

Кожну публічну людину переслідують як шанувальники, так і хейтери. Навіть за добрі справи їм частенько прилітає "на горіхи" від невдоволеної публіки.

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?