“Моєму Керему виповнився рік”: красень Балі-бей Бурак Озчивіт показав молодшого сина від Фахріє Евджен

Знаменитий турецький актор Бурак Озчивіт вперше показав, як виглядає його молодший син, який не так давно з'явився на світ. Усі деталі в статті.

Ще 2 роки тому турецька преса активно пліткувала про те, що імовірно Бурак Озчивіт та Фахріє Евджен будуть розлучатися. Причиною для чуток послужив гучний скандал між зірковою парою, який розігрався на відпочинку. Пара покинула курорт різними рейсами. При цьому гості готелю говорили про те, що чули крики з зіркового номеру, які безперечно свідчили про скандал.

Подейкували, що причиною розладу в стосунках стали ревнощі. Нібито Бурак не припиняє фліртувати з іншими жінками та дає приводи сумніватися у своїй вірності. Обидва актори спростували дану інформацію та заявили, що в їхньому шлюбі все в порядку. Після цього інциденту в пресі більше не з’являлися відомості про скандали у парі.

Бурак Озчивіт показав молодшого сина від Фахріє Евджен

Бурак Озчивіт показав молодшого сина від Фахріє Евджен

Натомість через декілька місяців акторка повідомила про те, що носить під серцем другу дитину від свого обранця. Про бажано стать малюка Бурак та Фахріє не розповсюджувалися. І згодом стало відомо, що в них народився прекрасний хлопчик.

Дитину назвали Керемом. Якщо старшого подружжя давно познайомило з публікою та регулярно публікує з ним кадри, то молодший у блозі майже не з’являвся. Так, актор обожнює показувати, як грається з Караном, займається з ним спортом або проводить свята. Керем же лише нещодавно став зіркою батькового акаунту.

Так, днями хлопчику виповнився рік, а тому зірка оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram публікацію, в якій привітав спадкоємця зі святом, а також показав його обличчя фанатам.

Неодноразово аудиторія розчаровано відмічала, що нібито старший син зовсім не схожий на свого батька. Інші ж навпаки впевнені, що дитина незабаром стане копією Бурака. Однак дещо очевидно точно: між собою брати схожі, наче дві краплі води. Тож імовірніше за все на турецький шоу-бізнес очікує одразу два мачо, які будуть розбивати серця дівчатам.

Схожі статті

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.

Затьмарила красою маму: Ольга Сумська вийшла у світ із красунею-донькою і 22-річна Ганна викликала фурор

Ольга Сумська опублікувала у своїх соціальних мережах фото зі свою меншою донькою Ганною: як змінилась дівчина та чи спілкується зі старшою сестрою?

Величезний маєток, студії, басейн: як виглядає еко-будинок переможниці Євробачення-2004 Руслани Лижичко

Переможниця пісенного конкурсу Руслана Лижичко показала, як виглядає її маєток неподалік від столиці: студія звукозапису, сад, електростанції та інше.

Вічно юна: співачка LAMA повернулася і показала, як неймовірно виглядає у свої 48 років – Ротару позаздрить

Коли співачка Lama збирала повні концертні зали та приховувала глядачів біля екранів, адже мала неймовірний голос, харизму, і одразу ж запам'ятовувалася.