Дружина Григорія Решетніка Христина показала сина від коханого та його таланти: “Був на гончарстві”

Блогерка Христина Решетнік показала старшого сина Івана та його таланти. Тепер в зірковій родині кухню прикрасить ще одна річ. Хлопчик дуже талановитий і обожнює майструвати своїми руками.

Христина Решетнік зізнається, вона задоволена мати трьох неймовірних синів, які дарують їй компліменти, а також нерідко з’являються в її блозі в соціальній мережі Instagram. До слова, зірка вирішила поділитися з підписниками, що зробив своїми руками 10-річний син Іван.

У відео знаменитість показала хлопчика зі зліпленою чашкою на гончарстві. Тепер на кухні вона буде стояти та нагадувати всій зірковій родині про талант Івана. Христина похвалила його, зазначивши, що він дуже талановитий.

Христина Решетнік показала сина від коханого та його таланти

Попри те, що Григорій та Христина вже мають трьох чудових спадкоємців, зупинятися подружжя не думає. Так, у своїх фотоблогах вони не раз зізнавалися, що планують мати донечку. Пара обожнює дітей, втім, повномасштабне вторгнення не дає реалізувати мрію в життя.

Григорій Решетнік висловлювався стосовно цього, мовляв, сини теж неабияк чекають на маленьку сестричку. Вони з дружиною вважають, що спочатку варто дочекатися перемоги, а потім народжувати. Щоправда, не приховує, що задумується над тим, аби народити дівчинку в період війни.

Григорій Решетнік зізнався, що планує з дружиною усиновити дітей
Христина Решетнік та Григорій Решетнік

Нагадуємо, Христина Решетнік зізналася, чому з Григорієм не наважилися усиновити дитину, яка залишилася сиротою через війну в Україні. За словами блогерки, вона була готова до цього відповідального рішення, але чоловік вважає, що не в змозі їй дати все.

Дружина телеведучого зазначала, що нині всі фінанси вони витрачають не на себе, а на дітей, оскільки їм намагаються дати все тільки найкраще і не відмовляти ні в чому. Сама ж додала, їй вже давно потрібно було змінити авто, але вона цього не робить.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.