Не встигла прийти до тями після пологів, і знову дві смужки: зірка ТСН Наталія Островська вразила новиною

Знаменита українська телеведуча Наталія Островська через декілька місяців після пологів вразила новиною про стан свого здоров'я. Що сталося?

Не так давно популярна українська телеведуча Наталія Островська повідомила про те, що стала матір’ю. У зірки народилася красуня-донечка. Як розповідала героїня нашої статті, пологи пройшли швидко та просто, і цьому вона завдячує не тільки лікарям, але і своєму чоловіку, який був присутнім на процесі та неабияк підтримував обраницю.

На даний момент Островська перебуває у декретній відпустці. Але має достатньо часу для того, аби продовжувати наповнювати контентом свій акаунт. Щодня там з’являється безліч нової інформації про особисте життя зірки, її досвід материнства, нові враження, емоції, тощо.

Наталія Островська розповіла про проблеми зі здоров’ям

Наталія Островська стала матірʼю вперше
Наталія Островська розповіла про проблеми зі здоров’ям

Але не обходиться і без сумних новин. Наприклад, нещодавно Островська оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію тесту на ковід. Зірка не стала приховувати, що настільки погано почувалася, що запідозрила недобре.

Тест дав результат — 2 смужки. Островська ж заявила, що продовжує годувати свою донечку, не дивлячись на погане самопочуття. При цьому це рішення вона винесла не самостійно, а з педіатром.

Наталія Островська розповіла про проблеми зі здоров’ям

Втім, конфлікту з матусями у соціальній мережі їй уникнути все одно не вдалося, адже знайшлися користувачки, які вважають, що Наталія вчинила неправильно і мала припинити годування.

“Останнім часом щастить на дві смужки. Завтра зроблю повторний, є надія, що хибний. Мамам хворіти немає коли. Вчора була така соабкість, що три кроки було складно зробити, але через силу навіть на вулиці гуляли. Із симптомів ковіду: нереальний біль у м’язах і слабкість. Дитину продовжує годувати, сподіваюся, вона буде ок”

У своєму наступному коментарі Островська чемно попросила своїх підписниць, утриматися від подібного роду порад хоча б тому, що сама вона активно спілкується зі своїм лікарем і слідує його рекомендаціям, а не рекомендаціям пересічних користувачів.

Схожі статті

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.