Молода і вагітна: дочка Олі Полякової Маша вразила мережу величезним животом – співачка буде бабусею?

Дочка знаменитої української співачки Олі Полякової Маша Полякова вразила мережу раптовими знімками з величезним животом. Усі деталі в статті.

Вже як декілька років усім відомо, що дочка знаменитої Олі Полякової Маша хоче піти стопами своєї матері і також зайняти нішу в українському шоу-бізнесі. Це доволі непростий виклик, але дівчина з ним, судячи з усього, прекрасно справляється.

Молодша донька Олі Полякової заявила, що йде в монастир
Дочка Олі Полякової Маша вразила мережу величезним животом

Перш за все, вона взялася підкорювати соціальні мережі — це інструмент, який доступний майже всім, і дівчина очевидно не стала їм нехтувати.

Будучи у старшій школі Маша також активно працювала з власним музичним гуртом. Але після від’їзду до Великобританії їхні виступи припинилися. Зіркова мама всьому підтримує свою спадкоємицю, і вже по відно, що з цього дещо вийде.

Дочка Олі Полякової Маша вразила мережу величезним животом

Маша Полякова показала, як виглядає до та після салонного марафету
Дочка Олі Полякової Маша вразила мережу величезним животом

Примітно, що дівчина успадкувала від Олі вміння епатувати публіку та бути в усіх на слуху. Нещодавно красуня оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі ТікТок відеоролик, в якому показала, як буде виглядати вагітною. Не варто і казати, що подібний контент одразу ж розлетівся у рекомендації та почав з’являтися в пресі.

Хоча величезний живіт, з яким дівчина з’явилася перед камерою несправжній, як мінімум на це було дуже цікаво подивитися.

Дочка Олі Полякової Маша вразила мережу величезним животом. Скріншоти особистої сторінки дівчини

Нагадуємо, що не так давно стало відомо про госпіталізацію Маші. Під час відпочинку з матір’ю Поляковій-молодший стало погано, після чого вона потрапила до лікарні. Вже пізніше з’явилася інформація, що дівчина перенесла операцію.

На щастя, вона доволі швидко прийшла до тями та реабілітувалашся. І не дивлячись на шви, які вона закрила пластирами вже активно працює з аудиторією. Зокрема на її останніх відео можна помітити наслідки після хірургічного втручання. Оля Полякова стан здоров’я своєї дочки майже не коментує і дає їй повну волю виражати себе самостійно.

Схожі статті

Дан Балан з розмахом відгуляв весілля і показав наречену, яка багато років його любила: вона вже вагітна

Популярний молдавський виконавець Дан Балан відгуляв гучне весілля та показав неймовірні кадри з торжества, на якому також засвітилася зіркова наречена.

Давно лисий, з синіми очима та завжди у простому одязі: Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний син

Легенда української естради Софія Ротару свого єдиного сина Руслана народила більше 50 років тому. Як зараз виглядає дитина артистки, чим займається і живе?

Злата Огнєвіч показала обручку на безіменному пальці та засвітила чоловіка: на свята не залишилася сама

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч вразила мережу свіжим кадром, на якому постала поруч з таємним чоловіком. Артистка також засвітила обручку.

Великдень без мами: Тоня Матвієнко показала, як справляється зі своїм горем – посміхається, але заплющує очі

Відома українська співачка Тоня Матвієнко показала, як пройшов її перший Великдень без мами Ніни Митрофанівни. Зірка постійно посміхалася, але закривала очі.

Молода дружина Віктора Павліка зізналася про зміни у розвитку свого маленького сина: “Ви правильно казали”

На родину Віктора Павліка не рідко сиплеться шквал критики. Дістається навіть його молодшому сину. Але Катерина Репяхова не засмучується та продовжує ділитися маленькими перемогами.

48-річна Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання: такою її полюбив Валентин

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання. У свої 48 років артистка вилучає свіжість і красу.