“Дорога моя”: Фреймут показала дочку та привітала її зі святом. І це не спадкоємиця від чоловіка Локотка

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут показала хресну доньку, привітавши її зі святом. Знаменитість розчулила підписників зверненням до дівчинки, адже так вона продемонструвала свою любов.

Після народження третьої дитини Фреймут, публіка дізналася, що вона офіційно вийшла заміж за Володимира Локотка. У 2016 році зірка народила йому сина Валерія, а через рік на світ з’явилася донька Євдокія.

З початком російського вторгнення в лютому 2022 році, телеведуча перебралася жити у Лондон. Не приховує, що сумує за домом, однак їй важлива безпека дітей. До речі, старша донька знаменитості Злата Мітчелл відверто розповідала, що завжди хотіла жити в Каліфорнії, проте в майбутньому не проти, щоб якийсь час її спадкоємці пожили в Україні.

Фреймут показала дочку та привітала її зі святом

Нещодавно Ольга Фреймут у своєму блозі в соціальній мережі Instagram показала свою хресну доньку, привітавши її зі святом. Вона з любов’ю звернулася до дівчинки, тому не виникає сумнівів, що ставиться до неї справді з ніжністю та теплотою. Судячи з кульки, того дня їй виповнилося 8 років.

“Дорога моя, хресна Донечка! Зі святом, ти така єдина”, – звернулася до дівчинки Фреймут.

Фреймут показала дочку та привітала її зі святом

Варто зазначити, що з початком повномасштабної війни телеведуча рідко почала ділитися контентом з дітьми та чоловіком. Лише нещодавно вона вперше за довгий час показала всіх трьох спадкоємців.

Ольга Фреймут показала всіх трьох дітей

На першому фото позував її 7-річний син Валерій з котиком у теплу пору року. На другому архівному знімку Ольга показала доньку Злату, яка тримала на руках молодшу сестричку Євдокію. Кожну світлину журналістка доповнила рядками з вірша “Home”, який написала британська письменниця Варсан Шайр.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.