“Сумую, кохаю”. Софія Ротару показала коханого, який змусив її повірити в любов: кучерявий і зеленоокий

Легенда української естради Софія Михайлівна Ротару зачарувала мережу раптовим зізнання у своїх почуттях до найголовнішого чоловіка в її житті.

У питаннях, які стосуються кохання Софія Ротару завжди була вельми однозначною. Зірка стверджує, що любила лише одного чоловіка. І ні для кого не секрет, кого саме. Мова йде про її покійного благовірного Анатолія Євдокименка, який пішов з життя більше 20 років тому.

Серія інсультів призвела до того, що Софія Михайлівна залишилася без чоловіка доволі рано. Тридцятирічний союз завершився трагедією. На плечі зіркової вдови лягла не тільки сім’я, але й компанія, і навіть її кар’єра, якою раніше управляв саме Анатолій. Хоча син зірки взяв усе у свої руки, ніхто не приховує, що сімейству дуже не вистачає покійного.

Софія Ротару показала покійного чоловіка Анатолія Євдокименка

На його могилу дружина та син приходять не тільки на релігійні свята, але і на річницю його смерті, на день народження, і просто так. У Анатолія завжди є свіжі квіти, і він продовжує жити в серцях рідних.

Софію Ротару неодноразово підозрювали у романах після втрати чоловіка. Подейкували, що у зірки є молоді коханці. То їй приписували стосунки з молодим гітаристом, то з починаючим вокалістом. Але Ротару завжди була у цьому питанні доволі небагатослівною і притримувалася однієї лінії поведінки.

Софія Ротару показала покійного чоловіка Анатолія Євдокименка

І лише нещодавно легенда естради воно знову проявила свої почуття: на цей раз вона опублікувала фотографію з кладовища на день народження свого покійного обранця та зізналася йому в почуттях, в коханні, а також розповіла, що дуже сумує. Воно і не дивно, адже розставання Анатолія та Софії затягнулося на 25 років.

Нагадуємо, що після 24 лютого Софія Ротару не поспішала говорити про свою позицію, і досі їй це ставлять у провину. Також артистка не дала жодного благодійного концерту, втім в неї є благодійний фонд, який допомагає сім’ям захисників. Про нього вона розповіла позаминулого року на свій день народження.

Її син Руслан за офіційною версією перебуває в Україні, а от онуки знаходяться за кордоном. Що ж насправді відбувається в родині залишається загадкою, адже неодноразово російська преса повідомляла, що Ротару взагалі живе в Італії.

Схожі статті

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.