Як виглядають екс-падчерки Наталії Могилевської, заради яких вона була готова на все: стали найріднішими

Відома українська співачка Наталія Могилевська роками говорила про те, як мріє стати матір'ю, але вперше вона заговорила про це у стосунках з бізнесменом Єгором Долініним.

Відома українська співачка Наталія Могилевська далеко не одразу наважилася на материнство, але коли захотіла стати мамою, не змогла реалізувати це бажання. Вперше виконавиця заявила про свою мрію народити у той час, коли знаходилася у романі з бізнесменом Єгором Долініним. Їхні стосунки не можна назвати легкими, але вони були наповнені ніжністю та пристрастю. Декілька разів пара навіть розставалася, але згодом все одно сходилася. Єгор здебільшого ревнував свою кохану до роботи.

Від попереднього шлюбу в нього залишилося троє прекрасних дівчат. Саме з ними Наталія Могилевська вперше відчула, що таке бути мачухою. І цей досвід був настільки блискучий, що врешті-решт вона зрозуміла, що хоче мати і свою дитину.

Падчерки Наталії Могилевської показали, як змінилися за 15 років

Наталія Могилевська та Єгор Долінін
Падчерки Наталії Могилевської показали, як змінилися за 15 років

Подейкували, що на відміну від класичної історії, коли жінка не може по ладнати з чужими дітьми, Наталія швидко знайшла шлях до серця дочок свого обранця, а з молодшою настільки зблизилася, що цілувала їй 5 перед сном.

Але стосунки з Єгором тривали всього 5 років. Так як пара прийняла рішення розійтися, дівчатам також довелося залишитися з батьком та порвати з Могилевською. Незабаром підприємець знайшов іншу жінку і успішно одружився. Дівчата вже на той час були достатньо дорослі, але судячи з усього, все одно не підтримували зв’язку з виконавицею. Навіть зараз вони взаємно не підписані. Що сталося між жінками, чи був конфлікт, або ж просто відбулося вимушена прощання, — усе це залишається великою загадкою.

І все ж таки Наталія Могилевська через 15 років наважилася на усиновлення, і в сім’ю взяла саме 2 дівчат. І це як ніщо говорить про те, що своїх падчерок вона любила усім серцем і досі добре пам’ятає це почуття.

До речі, в усіх своїх інтерв’ю Наталія Могилевська уникає питань про колишнього та його родину, і свого часу назавжди закрила для преси можливість її обговорювати.

Схожі статті

Оце так справжнє перевтілення: 38-річна Міка Ньютон вразила архівним кадром, на якому сама на себе не схожа

Відома артистка Міка Ньютон продемонструвала, як виглядала у дитинстві, коли тільки почала займатися музикою та розвивати власну публічну кар'єру.

57-річна Сумська показала, кому віддала місце свого чоловіка, і їх аж двоє: “Привітик тобі, Віталій Борисюк”

Популярна артистка активно веде соціальні мережі, вона залюбки освітлює своє приватне та творче життя. Але цього разу шанувальники щиро здивувалися поведінкою жінки.

Наречена з волоссям кольору заходу сонця і небесними очами: Вакарчук відгуляв весілля ще до народження дітей

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук залишає усі подробиці приватного життя при собі, але інколи до мережі потрапляють неймовірно цікаві кадри.

“Хобі або колекціонування”: родину Мірошниченків розкритикувати через усиновлення дитини. Пара відреагувала

Кожну публічну людину переслідують як шанувальники, так і хейтери. Навіть за добрі справи їм частенько прилітає "на горіхи" від невдоволеної публіки.

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.