Ні гроші, ні зв’язки не допомогли закохати в себе: Білоконь показала, за кого вийшла заміж, і це не Данилко

Знаменита українська акторка Інна Білоконь 30 років свого життя присвятила кар'єрі, яку будувала пліч-о-пліч з Андрієм Данилком. Але до кохання так і не дійшло.

Неодноразово шанувальники помічали незвичайно хімію між Інною Білоконь та Андрієм Данилком. Теплі почуття між зірками приховати важко. Особливо, коли вони почуваються настільки комфортно, що і самі забувають про обережність. Андрій Данилко та його партнерка дійшли такого рівня дружби, що поводяться ніби одружена пара.

Неодноразово преса ловила їх під час того, як вони тримаються за руки або ніжно шепочуться. Дійшло до того, що в мережу також потрапили кадри, на яких артисти цілуються в губи.

Інна Білоконь показала, за кого вийшла заміж, і це не Данилко

Андрій Данилко розповів про стосунки з Інною Білоконь
Інна Білоконь показала, за кого вийшла заміж, і це не Данилко 

І жодного разу зірки не дали спростування чи пояснення на рахунок того, що побачили шанувальники. Натомість, Інна Білоконь продовжує будувати своє щастя окремо від друга. Так, більше 20 років тому вона вийшла заміж, після чого народила прекрасних діток.

Тим часом Андрій Данилко не поспішав з реалізацією даного питання, хоча не приховує, що завжди мріяв про міцну родину, просто не зміг її побудувати. Про його приватне невідому майже нічого. І хіба що Радмила Щоголева не так давно розповіла про свій зв’язок з артистом.

Інна ж ніколи не дає жодних коментарів чи інтерв’ю, тому зрозуміти, що у неї в серці по відношенню до артиста неможливо. Андрій, навпаки, не так давно дав серію коментарів, в яких розповів, як теплота ніжно ставиться до своєї партнерки.

Зокрема він зізнався, що спочатку вони зовсім не вподобали одне одного, але з плином часу дуже сильно зблизилися.

Андрій Данилко показав справжні почуття до мами Сердючки Білокінь
Інна Білоконь показала, за кого вийшла заміж, і це не Данилко

Інна оселилася разом зі своїм чоловіком Олегом в Полтаві. Там у них є великий та прекрасний будинок, де вони розводять собак на продаж. Їхні діти вже виросли, а сама Інна постійно знаходиться на гастролях. Чим в цей час займає себе Олег невідомо, адже він веде закритий образ життя та не спілкується з журналістами.

І чи ревнував він колись свою дружину до її партнера залишається загадкою.

Схожі статті

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?

Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.

Сніжана Єгорова вийшла на зв’язок і вразила зовнішнім виглядом: розпатлана та з розмазаним макіяжем

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова вже декілька років проводить поза межами своєї батьківщини, але не припиняє говорити про неї у своїх відео.

59-річний Олег Скрипка вперше за довгий час показав підрослих синів: як виглядають та чим займаються?

Соліст гурту "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка опублікував фото зі своїми дітьми, зокрема з двома синами: як виглядають та чим займаються його діти у житті?