Наталія Могилевська показала сімейну ідилію з “чоловіком” та двома дітьми: “Нічого не потрібно, крім любові”

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська після зізнання у тому, що удочерила двох дівчат випустила новий кліп з сімейною тематикою.

Останні декілька років тематика сім’ї для Наталі Могилевської, здавалося, була навіть болючою. Користувачі постійно цікавилися у артистки, коли вона збирається стати матір’ю, і чи взагалі буде колись мати дітей.

Співачка в свою чергу завжди відповідала, що мріє про вагітність, але не може реалізувати жоден зі сценаріїв поповнення в сім’ї тому, що в неї немає поряд чоловіка, який міг би взяти на себе роль батька для майбутніх дітлахів. Але 2022-го вона вперше зізналася, що в її житті є пан Валентин, який повернув їй вірю в кохання. Мовляв, до нього вона не була в любовних стосунках аж 10 років. Але чоловік проявив себе настільки достойною людиною, що сумнівів на рахунок нього не було жодних.

Наталія Могилевська показала сімейну ідилію

Наталія Могилевська показала сімейну ідилію

Валентин допоміг Наталії вивезти її вагітну сестру за кордон, їздив з нею на гастролі навіть у ті міста, куди відмовлявся їхати колектив, і в цілому підтримував її абсолютно в усіх починаннях.

Тоді аудиторія ще не знала, що Наталія Могилевська наважилася на усиновлення. Артистка взяла в сім’ю двох прекрасних дівчат, які пережили дуже непрості події в житті. Софія та Мішель до останнього залишалися її великим секретом, який розкрив маловідомий ТікТокер, побачивши Могилевську разом з дочкою в Києві.

Наталія Могилевська показала сімейну ідилію

І зовсім не дивно, що артистка надихнулася своїм щастям і презентувала новий сімейним кліпом.

“Моя нова пісня про те, що ховається під ковдрою! Крихкі ніжні почуття, які не для всіх, які потребують захисту від зовнішніх обставин, які тому так і називаються, що вони інтимні. Почуття, які тільки й призначені для спостереження, тільки для близьких та рідних. Особливо, якщо йдеться про дітей. Наше щастя лише в наших руках. І для цього нічого не потрібно, окрім кохання”, — прокоментувала роботу артистка.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.