Міша Кацурін показав любов свого сина до нього: дружина Дорофєєва має подарувати ще одного спадкоємця

Чоловік відомої української співачки Наді Дорофєєвої, ресторатор Михайло Кацурін замилував світлиною свого 2-річного сина Івана, показавши, як спадкоємець його любить.

Влітку 2023 року Михайло Кацурін та Надя Дорофєєва офіційно стали чоловіком та дружиною. Від попереднього шлюбу з бізнесвумен Дашею Кацуріною ресторатор має двох дітей – 7-річну доньку Олександру та 2-річного сина Івана. До речі, артистка добре ставиться до них, а також вона не раз зазначала, що справді полюбила спадкоємців коханого.

Зʼявилися нові фото з таємного весілля Дорофєєвої та Кацуріна – публіці гості невідомі
Міша Кацурін показав любов свого сина до нього

Саму ж Дорофєєву публіка вже підозрювала у вагітності. Втім, співачка спростувала всі плітки, зазначивши, що поки народжувати не поспішає. Натякнула, що причиною цього стали постійні стреси та завантажений робочий графік.

Нещодавно чоловік виконавиці Міша Кацурін замилував підписників свого блогу в соціальній мережі Instagram світлиною 2-річного сина Івана. Бачимо, як хлопчик міцно обійняв подушку, на якій зображено фото його батька. Ресторатор був розчулений побаченим, тому мило, з любов’ю підписав зроблений ним кадр: “Мій котик малесенький”.

Міша Кацурін показав любов свого сина до нього

Схоже, що розлучення обох батьків не відобразилося на психологічному стані дітей, оскільки мама і тато, навіть порізно одне від одного, активно беруть участь у їхньому житті.

Нагадуємо, Надя Дорофєєва зі сміхом відреагувала на прогноз від відьми Марії Тихої в програмі “33 питання на Люкс ФМ”. Вона напророкувала їй вагітність у 2024 році. Артистка висловилася, мовляв, знову вагітна, натякаючи, що вже ходили розмови про її цікавий стан.

Марія Тиха припустила, що дитину, імовірніше за все, хотітиме чоловік Кацурін, мовляв, в кожній парі є людина, яка хоче малюка більше за іншого, і вважає, що це нормально.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.