Надя Дорофєєва показала, як привітали доньку з чоловіком Михайлом Кацуріним: влаштували справжнє свято

Відома українська співачка Надя Дорофєєва показала, як з чоловіком, ресторатором Михайлом Кацуріним привітали його доньку з днем народження. Дівчинці влаштували неймовірне свято.

Попри те, що виконавиця своїх дітей народжувати поки не планує, вона змогла по-справжньому полюбити дітей коханого Михайла. Надя стала його дружиною влітку 2023 року.

За словами артистки, з дітьми чоловіка немає серйозних проблем. Вони виховані, легко йдуть на контакт. Проте переконує, що з Михайлом пояснюють, вона – це ще одна людина, яка їх дуже любить, втім, варто пам’ятати, що у них є рідні мама і тато.

Надя Дорофєєва вагітна. Кацурін стане багатодітним татом
Надя Дорофєєва показала, як привітали доньку з чоловіком Михайлом Кацуріним

До слова, нещодавно зірка замилувала кадрами, як з чоловіком Кацуріним прийшли привітати його доньку з днем народження. 26 січня дівчинці виповнилося 8 років. З цієї нагоди подружжя влаштувало їй справжнє свято. Вони вирішили організувати дитячу вечірку.

У своєму блозі в соціальній мережі Instagram Надя поділилася, як все відбувалося. Спочатку вона з коханим навідалася до школи, в якій навчається Олександра. Там дівчинка мала змогу розбити піньяту з цукерками. Навколо зібралися її друзі та однокласники, які спостерігали за тим, що відбувається.

Надя Дорофєєва показала, як привітали доньку з чоловіком Михайлом Кацуріним

Втім, і це ще не все. Святкування дня народження продовжилося вдома. Надя з Михайлом вразили святковою декорацією, з великою кількістю кульок. Можна помітити, як спеціально було виділено майданчик для танців, а також показано, що дітлахи мали змогу пограти на приставці.

Надя Дорофєєва показала, як привітали доньку з чоловіком Михайлом Кацуріним
Надя Дорофєєва показала, як привітали доньку з чоловіком Михайлом Кацуріним

Також на вечірці був присутній ведучий, який розважав дітей протягом свята. Крім того, пара показала сина чоловіка. Дорофєєва замилувала шанувальників кадрами, де взяла на руки 2-річного Івана, а Михайло в цей час з любов’ю його цілував. Ось так радісно та щасливо минуло святкування дня народження Олександри Кацуріної.

Схожі статті

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?

Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.

Сніжана Єгорова вийшла на зв’язок і вразила зовнішнім виглядом: розпатлана та з розмазаним макіяжем

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова вже декілька років проводить поза межами своєї батьківщини, але не припиняє говорити про неї у своїх відео.