Колишня дружина Налчаджиоглу Реус показала дівчинку, якій він так і не став батьком – знаходяться в Україні

Друга колишня дружина турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу, візажистка Лілія Реус показала свою доньку. Після повернення в Україну дівчина вирішила провести час з дитиною.

В січні цього року бізнесмен офіційно підтвердив розлучення з візажисткою. Проте, яка причина розірвання союзу, публіка досі може тільки здогадуватися.

Мурат Налчаджиоглу проводить час в компанії моделей: Реус вже в минулому
Лілія Реус та Мурат Налчаджиоглу

Лише нещодавно Лілія Реус оприлюднювала сонячні світлини з відпочинку на Балі, а тепер повернулася в Україну, в місто Чернівці. До слова, колишня дружина Налчаджиоглу вперше за довгий час показала свою доньку Олександру в соціальній мережі Instagram. Спочатку матуся забрала її зі школи, потім вони разом показалися вдома.

Лілія Реус показала доньку

Вже наступного дня Лілія вирішила привести доньку в дитячий розважальний центр “Країна Мрій”. Вони весело провели час в компанії подруги Реус та, імовірно, її сина. Весела, дружня, невимушена атмосфера панувала на всіх фото та відео.

Лілія Реус показала доньку
Лілія Реус показала доньку

Зазначимо, що Мурат Налчаджиоглу від шлюбу з Ані Лорак має 12-річну доньку Софію. До речі, чоловік вже встиг познайомити її з новою дівчиною Анастасією, бувши в Дубаї. Дівчата, очевидно, знайшли спільну мову, адже із залюбки позували на спільних фото та й на відео виглядали досить щасливими. Сама ж Настя від попередніх стосунків теж виховує дитину, сина, на ім’я Стас.

Нагадуємо, Мурат Налчаджиоглу відверто зізнався, що кохана Анастасія зовсім не причетна до його рішення розірвати шлюб з Лілією Реус. Мовляв, познайомився з нею після закінчення стосунків з колишньою дружиною. Він вже зізнавався публічно в коханні новій дівчині, зазначивши, що тепер відчуває повну гармонію в житті.

Лілія Реус не коментує розлучення з Муратом Налчаджиоглу. Лише одного разу вона висловилася стосовно цього, що в житті все буває.

Схожі статті

Наречена з волоссям кольору заходу сонця і небесними очами: Вакарчук відгуляв весілля ще до народження дітей

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук залишає усі подробиці приватного життя при собі, але інколи до мережі потрапляють неймовірно цікаві кадри.

“Хобі або колекціонування”: родину Мірошниченків розкритикувати через усиновлення дитини. Пара відреагувала

Кожну публічну людину переслідують як шанувальники, так і хейтери. Навіть за добрі справи їм частенько прилітає "на горіхи" від невдоволеної публіки.

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.