Обвели навколо пальця навіть колег: Раміна Есхакзай вперше розповіла про справжні стосунки з Козловським

Знаменита українська телеведуча Раміна Есхакзай вперше розповіла про те, наскільки давно вона знайома з колишнім коханим Віталієм Козловським, і що з усього між ними було правдою.

Декілька років тому мережею пролетів гучний скандал. Віталій Козловський порвав зі своєю нареченою Раміною та пішов до своєї коханої концертної директорки. Обидва не соромилися обговорити у своїх ексклюзивних інтерв’ю про ці стосунки і навіть поливали одне одного брудом. При цьому Роміна стверджувала, що будучи нареченою Козловського, так і не потрапила до нього в ліжко. Мовляв, це була принципова позиція.

Раміна Есхакзай вперше розповіла про свої стосунки з Віталієм Козловським

Раміна Есхакзай вперше розповіла про свої стосунки з Віталієм Козловським

Вже пізніше ведуча отримала шалений успіх YouTube, а також змогла налагодити своє особисте життя. І саме тоді, коли в неї з’явився справжній наречений вона наважилася зізнатися, що все пережите з Віталієм насправді було піаром.

Тобто ті інтерв’ю, які знімалися зірками годинами, не були насправді відвертими та чесними, і обидва відкрито брехали. Раміна не стала приховувати реальну причину такої поведінки: їй необхідно було пропіаритися і зробити це максимально ефективно. Козловський на той час вже був відомим, але переживав кризу у музичній кар’єрі, тому для них дана ситуація була дуже вигідною.

Раміна Есхакзай вперше розповіла про свої стосунки з Віталієм Козловським

І от нещодавно журналістка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram архівну фотографію, на який показалася у підлітковому віці поруч з Віталієм. Виявилося, що вони були знайомі набагато довше, ніж можна було собі подумати. Тобто, Раміна спілкувалася з ним ще до того, як взяла участь навіть у романтичному проєкті. І це багато чого пояснює, адже наважитися на такий піар-хід було доволі непросто, будь-який момент їх могли розсекретити та повністю зіпсувати увесь план.

Але даний тандем, вочевидь, добре спрацювався, а тому наробити шуму їм вдалося, і доволі ефективно.

Кадр був зроблений у середині 2000-х років, коли Козловський лише розпочинав свою музичну кар’єру.

“Мама надіслала. Я та Козловський до всіх подій, про які ви знаєте”, – підписала фотографію Есхакзай.

Схожі статті

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?