Притула неочікувано повернувся до Нікітюк: показала, як пройшла їхня тепла зустріч на знімальному майданчику

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк поділилася з шанувальниками, як пройшла тепла зустріч з Сергієм Притулою. Зірка не стримала власного подиву, коли побачила колишнього колегу.

Леся Нікітюк та Сергій Притула багато років успішно співпрацювали на шоу Нового каналу “Хто зверху?”. В кадрі глядачі помічали таку взаємодію між ведучими, що навіть закрадалися думки про їхній роман. Втім, зірки неодноразово наголошували, що мають лише хорошу дружбу.

Леся Нікітюк зізналась про стосунки з Притулою
Притула неочікувано повернувся до Нікітюк

Притула в спілкуванні з журналістами відверто зазначав, що найкомфортніше йому було співпрацювати саме з Нікітюк. Жарти, харизма, дещо простота дівчини допомогли їй стати відомою та улюбленою телеведучою, без якої важко уявити роботу Нового каналу.

Нещодавно Леся Нікітюк розчулила шанувальників новим відео в соціальній мережі Instagram. Знаменитість показала сюрприз від Сергія Притули. Виявилося, що він вирішив провідати подругу та колишню колегу по телевізійній роботі, завітавши на знімання нового сезону розважального шоу “єПитання”.

Зірка не стримала свого подиву та щирих радісних емоцій, коли побачила відомого друга. Після міцних обіймів та поцілунків, не обійшлося без жартів зірок. Сергій підготувався до зустрічі з Лесею, адже вирішив подарувати їй букет з тюльпанів.

Нікітюк поцікавилася у нього, чому квітів так мало. Притула зазначив, що і так витратив на них 200 гривень, тому їй не слід розкочувати губу. Сміх, оплески гостей програми та членів знімальної групи супроводжували діалог двох знаменитих друзів.

Нагадаємо, з початку повномасштабної війни в Україні Сергій Притула присвятив себе волонтерству та допомозі ЗСУ. Цією справою він почав займатися ще з 2014 року. Втім, наприкінці 2022 року шоумен заявив, що йде з телебачення, оскільки не зможе в такий час працювати в розважальних шоу.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.