Ірина Сопонару обирає весільну сукню разом з підписниками: на церемонії з британцем буде розкішною нареченою

Українська акторка Ірина Сопонару зі своїми підписниками давала оцінку весільним сукням. Знаменитість прикріпила світлини та голосування, аби обрати кращу.

Пересічні громадяни, які активно слідкують за життям гумористки, знають, що в цьому році вона офіційно стане дружиною британця Ріса. Ірина дуже чекала на пропозицію руки та серця від бойфренда і була налаштована рішуче.

Зірка Жіночого кварталу Ірина Сопонару планує весілля
Ірина Сопонару обирає весільну сукню разом з підписниками

Гумористка вже розсекречувала, що з коханим розпочали підготовку до весілля. Зокрема, обирали локацію для проведення церемонії, складали список гостей, а тепер Сопонару, імовірно, активно займається пошуком сукні.

До слова, нещодавно акторка в соціальній мережі Instagram запропонувала підписникам дати оцінку весільним сукням. Вона показала декілька варіантів і залишила на кожному з них голосування для вибору кращої. Таким чином фоловери могли допомогти Ірині обрати образ на урочистість.

Ірина Сопонару
Ірина Сопонару обирає весільну сукню разом з підписниками

Помічаємо, що Ірина Сопонару розглядає різні типи суконь. Можна побачити довгі, короткі, приталені чи навпаки пишні. Втім, чи обере вона образ з оприлюднених варіантів, побачимо лише на самому весіллі чи після нього.

Ірина Сопонару
Ірина Сопонару обирає весільну сукню разом з підписниками
Ірина Сопонару
Ірина Сопонару обирає весільну сукню разом з підписниками
Ірина Сопонару
Ірина Сопонару обирає весільну сукню разом з підписниками

Зазначимо, що знаменитість, спілкуючись з підписниками свого Instagram-блогу, вже відповідала, коли з коханим планують офіційно стати чоловіком та дружиною. За словами Ірини, весілля має відбутися в травні 2024 року. Вкотре наголосила, що хоче, аби узаконення стосунків шлюбом було лише в Україні.

До речі, зараз пара насолоджується відпочинком в теплій країні, проте розсекречувати, в якій саме, Сопонару не стала. Лише днями вона поділилася новою світлиною з цієї відпустки. В дописі акторка розповіла, що з початку стосунків з британцем ніколи не відчувала різницю в менталітеті. Додала, що Ріс поєднує в собі найкращі якості.

Схожі статті

52-річний Ектор Хіменес-Браво поголив бороду і залишив собі вуса як у Орландо Блума: “Тільки чесно, як вам?”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво вразив мережу кардинальними змінами у своїй зовнішності. Як зараз виглядає популярний ресторатор?

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?