Катя Полтавська показала, наскільки її цінує Володимир Остапчук: витратив на вечерю з дружиною 70,99 грн

Дружина відомого українського телеведучого Володимира Остапчука Катерина Полтавська вразила мережу раптовим зізнанням про свої бажання на рахунок вечері.

Володимир Остапчук та його дружина Катерина Полтавська разом майже 2 роки. За цей час багато чого змінилося. І хоча в Україні події дуже непрості та серйозні, родина змогла знайти промінчик щастя у цьому всьому і насолоджується життям. Зокрема, на їхніх особистих сторінках в соціальній мережі Instagram постійно зʼявляються кадри, на яких вони показують своє нове життя.

Дружина Володимира Остапчука показала, яку вечерю він їй приготував

Христина Горняк знову згадала Остапчука та спільне нерозділене майно
Дружина Володимира Остапчука показала, яку вечерю він їй приготував 

Так, після розлучення з Христиною Горняк Володимир неабияк змінився. Він став ще більше жартувати, веде набагато активніший спосіб життя, змінив манеру спілкування зі своєю аудиторією, тощо.

Натомість Катя відчула на собі усі плюси та мінуси життя відомої людини. Їй регулярно доводиться зіштовхуватися з критикою, настроями публіки, а також скандалами. Але на відміну від своїх попередниць Полтавська веде себе все одно дуже відкрито з підписниками.

Зокрема, дівчина не намагається створити навколо себе ауру багатства та успішності. Попри те, що зараз вона активно займається продюсуванням та має шалені доходи, вона показує іншу сторону свого життя. Наприклад, нещодавно дівчина опублікувала у своєму акаунті кадр, на якому просить у свого чоловіка полуфабрикати на вечерю.

Дружина Володимира Остапчука показала, яку вечерю він їй приготував. Скріншот особистої сторінки Катерина Полтавської

Катерині дуже захотілося вареників з вишнею, і даний запит Володимир Остапчук одразу ж задовільнив.

Нагадуємо, що 2 роки тому стало відомо про розлучення Володимира Остапчука з Христиною Горняк. Пара припинила спілкуватися дуже несподівано, однак зміни у стосунках не приховалися від аудиторії. Їм не вдалося розійтися полюбовно. Ба більше, Христина та Володимир не можуть поділити спільний будинок, в якому планували колись жити разом. Зокрема Горняк визнала свою помилку та зізналася, що дарма вважала, нібито вони зможуть все розділити без додаткових юридичних процедур.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.