Ось чому красуня Інна Білоконь спочатку не сподобалася Данилку: з’явилися давні фото мами Вєрки Сердючки

Неодноразово Андрій Данилко отримував питання на рахунок свого можливого роману з партнеркою Інною Білоконь, і кожного разу його заперечував.

Важко повірити, що між Андрієм Данилком та Інною Білоконь впродовж 30 років їхньої спільної роботи не виникало ніяких почуттів або ворожнечі. І тим не менш, зірки наполягають на тому, що їм вдалося зберегти дружні стосунки, які побудувалися ще за студентських часів.

Так, історія Вєрки Сердючки та її мами Інни Адольфівни бере свій початок зі звичайного технікуму, де обидва отримували освіту. Маючи неймовірні акторські таланти, артисти розпочинали цей непростий шлях зовсім з іншої сфери. І все ж таки вони досягли своєї мети і навіть більше, досі перебувають у першому ешелоні шоу-бізнесу, попри тривалі перерви в кар’єрі та інші події.

Інна Білоконь показала архівні фото 20-річної давності

Інна Білоконь показала, з ким вона разом
Інна Білоконь показала архівні фото 20-річної давності

Примітно, що не так давно Ель Кравчук оприлюднив у соціальних мережах фотографію, на якій Андрій Данилко та Інна Білоконь цілуються біля готелю в Маямі. Тоді поповзли чергові чутки про їхні любовні стосунки. І це при тому, що мама Вєрки Сердючки давно заміжня та виховала у цьому шлюбі 2 дітей.

Переконати публіку у зворотньому було майже неможливо, хоча пізніше Кравчук виправдався: нібито хотів допомогти своєму старому приятелю з репутацією людини з нетрадиційної орієнтацією, таким чином показавши його смаки на жінок.

Інна Білоконь показала архівні фото 20-річної давності

Але в результаті Андрію Данилку довелося розкрити суть своїх стосунків з Інною. В інтерв’ю Славі Дьоміну він якось розповів, що коли вони познайомилися то взагалі не сподобалися одне одному.

Інна Білоконь показала архівні фото 20-річної давності

Була певна антипатія. Однак Андрій Данилко одразу ж заявив, що вона виникла саме тому, що обидва володіли харизмою та прекрасними зовнішніми даними.

Інна Білоконь показала, як виглядає її новоспечений зять
Інна Білоконь показала архівні фото 20-річної давності

І порівняв себе та свою подругу з Джастіном Бібером та Селеною Гомес.

Схожі статті

Ольга Фреймут показала доньку, яку Сергій Притула визнав своєю дитиною: вже доросла, і протилежність мами

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут багато років не показувала публіці свою дочку Злату. Але цікаво, що колись Сергій Притула визнав над дівчинкою батьківство.

Були сім’єю, зараз уникають згадувати одне одного: як виглядає зять Ольги Сумської, якого вона обожнювала

Знаменита українська акторка Ольга Сумська колись з гордістю говорила про свого зятя Володимира Яглича, але тепер настали абсолютно інші часи.

52-річний Ектор Хіменес-Браво поголив бороду і залишив собі вуса як у Орландо Блума: “Тільки чесно, як вам?”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво вразив мережу кардинальними змінами у своїй зовнішності. Як зараз виглядає популярний ресторатор?

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?