Після зустрічі з колишнім чоловіком Соломія Вітвіцька одягла білосніжну сукню з довгим шлейфом: наречена

Знаменита українська телеведуча Соломія Вітвіцька зачарувала підписників свого фотоблогу новою світлиною. Зірка позувала у білосніжній сукні, ніби справжня наречена.

Відомо, що 43-річна журналістка розлучилася з колишнім чоловіком Владом Кочатковим у 2020 році. Після 8 років шлюбу їм вдалося розійтися без виливу бруду одне на одного, скандалів та публічних з’ясувань стосунків.

Після зустрічі з колишнім чоловіком Соломія Вітвіцька одягла білосніжну сукню з довгим шлейфом

Соломія Вітвіцька відверто зізналася, що підтримує дружні відносини з Владом Кочатковим, попри розлучення. Так, колишньому подружжю вдалося зберегти повагу, хороше ставлення, втім, про відновлення стосунків не йдеться.

До речі, вона розсекречувала, що в її житті з’явився новий коханий. Нещодавно зірка вперше оприлюднила спільний романтичний кадр, який він зробив на відпочинку в Карпатах. Його рука тримала руку коханої, але обличчя чоловіка на знімку не видно.

Варто зазначити, що з появою нового коханого, телеведуча не забуває про дружбу з ексчоловіком. Днями вона поділилася з підписниками світлиною із зустрічі з Кочатковим. Імовірно, вони були раді бачити одне одного, адже щиро посміхалися на камеру.

Після зустрічі з колишнім чоловіком Соломія Вітвіцька одягла білосніжну сукню з довгим шлейфом

Після розлучення Соломія Вітвіцька поки не розповідала, чи планує виходити заміж вдруге. Утім, у своєму блозі в соціальній мережі Instagram показала нове фото у розкішній білій сукні з довгим шлейфом. Цей образ дуже красивий, ніжний та гармонійний. Телеведуча мала вигляд справжньої нареченої.

В дописі знаменитість зазначила, що вбралася в образ Хурделиці, оскільки лютий – її місяць. Вона обожнює зиму, тож для неї спостерігати за снігом в одне задоволення.

Нагадуємо, Соломія Вітвіцька зізналася, чому не народила своїх дітей. За словами зірки, просто так склалися обставини. Наголосила, що особливих проблем зі здоров’ям у неї немає, а також вважає, що діти мають народжуватися у великому коханні.

Схожі статті

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.