Як виглядає новий бойфренд Насті Каменських, на якого вона проміняла немолодого Потапа: живе з ним в Іспанії

Не так давно Настя Каменських та Потап вівсю спростовували новини про їхнє розлучення, як знову з'явилася плітка про те, що співачка має іншого чоловіка.

Після повернення Насті Каменських до України в мережі регулярно з’являлися новини про її можливий розрив з чоловіком Потапом. Мовляв, на погіршення стосунків вплинула як поточна ситуація в країні, так і особистісні проблеми.

Але пара неодноразово спростовувала дані повідомлення. Хоча доходило навіть до публічних звинувачень у зраді. Так, підопічна Олексія Євгенія Горда заявляла, що була коханкою продюсера в обмін на музичну кар’єру. Досить довго виконавці замовчували цей скандал, і не наважилася його прокоментувати одразу.

При цьому неодноразово виконавицю підозрювали, що і вона свого часу була коханкою, а тому пророкували їй таку саму історію кохання, яка колись була у Ірини Горової.

Богдан Беспалов розповів про нового бойфренда Насті Каменських

Настя Каменських на тлі чуток про розлучення з Потапом приводить себе до форми
Богдан Беспалов розповів про нового бойфренда Насті Каменських

І хоча зіркове подружжя продовжує виходити в світ як пара, скандальний блогер Богдан Беспалов впевнений, що Настя Каменських живе зі своїм новим бойфрендом в Іспанії, а в Україні з’являється епізодично, для того, щоб показати, як вона любить свою батьківщину.

“Настя Каменських з новим чоловіком живе в Іспанії, у неї все добре. Потап десь далеко. Все, що Анастасія могла вичавити з Потапа, вона видавила. І зараз вона нарешті насолоджується життям”

При цьому Богдан Беспалов впевнений, що новий коханий Насті про грошах, а тому у розбитого корита вона не залишиться. Мовляв, фінанси і надалі будуть вкладатися в її кар’єру.

Примітно, що 2 роки тому Потап говорив про плани Насті Каменських на 2022-й повністю змістити фокус з України на іспаномовну аудиторію. Він заявляв, що артистка навіть з’являтися на батьківщині не буде, адже займатиметься кар’єрою в Латинській Америці.

Настя Каменських поки що повністю ігнорує плітки про те, що в її житті з’явився новий чоловік. Жодних новин про розлучення або розірвання контракту з Потапом до преси не надходить, але як відомо, це іноді справа одного дня.

Схожі статті

Як виглядає могила Ірини Фаріон, життя якої обірвалося раптово: усіяна квітами, вінками та свічками (ФОТО)

Вона викликала бурхливі обговорення в медійному просторі та нікого не залишала байдужим. Коли Ірини Фаріон не стало, попрощатися з нею прийшли тисячі людей зі співчуттями та квітами.

Купа зелених насаджень і дзеркальні вікна: онука Софії Ротару показала, як виглядає сімейна вілла родини

Онука Софії Ротару опублікувала світлини з розкішного маєтку над створенням якого архітектори та дизайнери працювали не покладаючи рук. Модель проводить своє життя просто на казковій віллі.