Діти завжди в серці: Наталія Могилевська показала, які подарунки від доньок завжди з нею – це так мило

Відома українська співачка Наталія Могилевська розчулила Мережу. Артистка зробила огляд речей в її сумці й поділилася, які подарунки від доньок завжди з нею.

У новорічну ніч українці дізналися, що співачка Наталія Могилевська здійснила свою найзаповітнішу мрію. Зірка наважилася на усиновлення двох дівчаток – Мішелі й Софії. Рішення взяти сестричок до родини вона ухвалила з коханим Валентином.

Артистка розповіла, що це сталося на самому початку повномасштабного вторгнення. За словами Наталії, дівчата були дуже травмовані через події в Україні. Тож, знадобився час, щоб доньки змогли адаптуватися та звикнути до нової сім’ї.

Наталія Могилевська показала, які подарунки від доньок завжди з нею

До слова, нещодавно співачка розчулила подарунками від доньок, які вона завжди носить у своїй сумочці. Наталія їздила до Львова з гастролями. На одній з вулиць артистку перестріла блогерка, яка знімає відео із зірками. Вона попросила в знаменитості зробити розбір, що міститься в її сумці.

У Могилевської під рукою аптечка, їжа, парфуми, кросівки та лампа для знімання відео. Крім того, найважливішими з усіх речей є подарунки, які дівчатка зробили своїми руками. Молодша донечка виготовила аплікацію, вирізавши звірят – пінгвіна та лисицю.

Наталія Могилевська показала, які подарунки від доньок завжди з нею

Також є листівка у формі серця від старшої доньки з текстом. Втім, що конкретно там написано, Могилевська не розсекретила. Лише зазначила, що він із вибаченнями.

Нагадуємо, Наталія Могилевська тривалий час приховувала, що стала мамою. Коли на початку року публіка дізналася цю радісну новину, вона пояснила своє рішення. Каже, що хотіла комфортної адаптації дітям. Також навіть в школі не знають, чиї вони дівчата й те, що діти усиновлені. Це велика таємниця і хоче, аби вона залишилася таємницею ще довго.

Схожі статті

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.

Затьмарила красою маму: Ольга Сумська вийшла у світ із красунею-донькою і 22-річна Ганна викликала фурор

Ольга Сумська опублікувала у своїх соціальних мережах фото зі свою меншою донькою Ганною: як змінилась дівчина та чи спілкується зі старшою сестрою?

Величезний маєток, студії, басейн: як виглядає еко-будинок переможниці Євробачення-2004 Руслани Лижичко

Переможниця пісенного конкурсу Руслана Лижичко показала, як виглядає її маєток неподалік від столиці: студія звукозапису, сад, електростанції та інше.

Вічно юна: співачка LAMA повернулася і показала, як неймовірно виглядає у свої 48 років – Ротару позаздрить

Коли співачка Lama збирала повні концертні зали та приховувала глядачів біля екранів, адже мала неймовірний голос, харизму, і одразу ж запам'ятовувалася.