Мама Дана Балана Людмила змінила макіяж та зачіску, і тепер стала схожа на молоду Донателлу Версаче

Мати всесвітньо відомого молдавського виконавця дана Балана Людмила здивувала мережу раптовою зміною іміджу, яка нагадує стиль італійського дизайнера.

Людмила Балан завжди мала репутацію доволі елегантної та стильної жінки, і в цьому питанні у Молдові їй мало рівних. Воно і не дивно, адже зірка вже багато років працює на естраді, знає усі тонкощі роботи з камерою та аудиторією, неодноразово працювала зі стилістами.

Також пані Людмила регулярно отримує компліменти від своїх фанатів по всьому світу, у зв’язку зі своїм молодим виглядом. Людмилі вдається зберігати неймовірну фізичну форму та якість шкіри попри те, що за спиною вже накопичилося 60 років яскравого життя та цінного досвіду.

Людмила Балан кардинально змінила імідж і показала результат

65-річна мама Балана Людмила показала розкішну фігуру на пляжній пінній вечірці
Людмила Балан кардинально змінила імідж і показала результат

Будь-який користувач має можливість зайти до неї на особисту сторінку в соціальній мережі Instagram та побачити її стрункі ноги, неймовірні короткі сукні, величезні підбори. А ще 3 роки тому її активно порівнювали з українською співачкою Тіною Кароль.

Говорили, що вона настільки на неї схожа, що інтерес Дана Балана до поп-діви одразу ж цим пояснюється. Примітно, що Людмила та Тіна змогли зберегти дуже теплі стосунки і навіть нині публічно згадують одна одну. Зокрема востаннє вони бачилися під час концерту в Кишиневі. Кароль зі сцени заявила, що Дан Балан — найкращий чоловік у світі.

І лише нещодавно її стиль зазнав серйозних змін. Напевно вперше за десятиріччя. Людмила опублікувала нові кадри, на яких постала з іншим відтінком світлого волосся, а також дуже вигідним та приємним макіяжем.

Завдяки новому образу вона стала схожа на Донателлу Версаче у її юні роки, коли вона мала статус справжньої красуні.

Так само Людмила Балан вражає мережу не просто своїми зовнішніми даними, а вмінням правильно подати себе, а також доглядом за собою. Такі неймовірні результати отримати дуже непросто, і жіноча аудиторія про це знає краще за будь-кого. Хоча чоловіча частина також не залишає без високої оцінки побачене в мережі.

Схожі статті

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?