Дружина Олександра Усика виписалася з пологового і показала новонароджену донечку: батьки вчетверте

Дружина знаменитого українського боксера Олександра Усика вже виписалася з пологового будинку та забрала свою крихітну донечку. Як виглядає новонароджена?

Про поповнення в сім’ї відомого українського боксера Олександра Усика стало відомо неочікувано. Його дружина Катерина, яка вже подарувала зірці спорту троє дітей, усіма силами намагалася приховати своє цікаве положення і наважилася на хорошу новину лише після того, як народила.

Крихітка з’явилася на світ у київському пологовому. Але боксер на виписку дружини разом з донечкою приїхати не зміг. Відомо, що на момент появи дівчинки на світ зірка знаходився в Європі, і готувався до важливого поєдинку у своїй кар’єрі.

На виписці не було нікого із родичів також. На фотографіях, які опублікувала мама Катерина були зображені лише лікарі. Але дружина Олександра одразу ж пояснила, що це було зважене рішення. До речі, Олександр та Катерина вже батьки вчетверте.

Дружина Олександра Усика показала новонароджену донечку від боксера

На життя дружини Олександра Усика був скоєний замах
Дружина Олександра Усика показала новонароджену донечку від боксера

Як повідомляють медики, мама та дитина абсолютно здорові. Все пройшло добре. Молодших дітей Олександра Усика та Катерини не було поруч, тому що сім’я навмисне їх відправила за кордон разом з бабусею. Мовляв, щоб було спокійніше.

“І по дітях, і по чоловіку видно, що коли я народила, всі одразу видихнули і почали радіти життю”

Дружина Олександра Усика показала новонароджену донечку від боксера. Скріншоти особистої сторінки зіркової мами

Примітно, що тільки-но стало відомо про щасливу подію в сім’ї, яка Катерина одразу ж опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram масу фотографій з вагітності, які робила впродовж усього процесу.

На відміну від більшості блогерок та дружин знаменитостей, жінка прийняла рішення не тільки не показувати, як протікає її вагітність, але й до останнього приховувала свій стан. Коли саме Олександр Усик побачиться зі своєю маленькою донечкою достеменно невідомо, і є висока імовірність того, що він вже завітав до дружини та немовля, але швидко повернувся за кордон.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.