58-річного Віктора Павліка на заправці оточили жінки – і молоді, і в розквіті сил: “Франковичу не сумно”

Віктор Павлік та Катя Репяхова — це пара, яка може розповісти про ще один службовий роман, який стався в українському шоу-бізнесі. Їхні взаємини плавно переросли з робочих у романтичні.

Концертна директорка до останнього продовжувала працювати на свого коханого, аж допоки не народила малюка.

Віктор Павлік показав, як проводить час з різними жінками на заправці

Тривалий час їй приписували статус коханки. Але Катерина була категорично проти такого ранжування. Мовляв, почала зустрічатися з Віктором Франковичем, коли в нього з дружиною вже нічого не було, і вони просто офіційно не розірвали шлюб через свого важкохворого сина, котрий на той час боровся з важкою стадією саркоми.

Коли Павло Павлік помер, ситуація кардинально змінилася: співак одразу ж розійшовся з колишньою дружиною Ларисою та взяв у дружини Катерину.

Віктор Павлік показав, як проводить час з різними жінками на заправці

У тому, що Репяхова тривалий час працювала на Павліка є величезний плюс: вона як ніхто знає, з ким насправді зв’язала своє життя. Для шоу-бізнесу — це звична справа, коли в пресі з’являється новина про розлучення пари, причиною чого стало нерозуміння благовірного зірки, з чим йому доведеться мати справу після весілля. А це: неймовірна кількість фанатів, які буквально не дають вдихнути повітря, постійна увага преси, а також надходження недостовірної інформації від різних інсайдерів до журналістів та опублікування особистих історій, які не мали потрапити до вух широкого загалу, а також постійний піар, який перемішується з правдою і в результаті стає частиною біографії артиста.

Усе це дуже важко сприймати багатьом важливим фігурам у житті зірок. Плітки часом зачіпають матерів, дітей, і так само дружин і чоловіків. Що вже й казати про наполегливих фанаток, які готові надсилати в особисті повідомлення не тільки зізнання в коханні.

Нещодавно Катерина Репяхова замість того, аби злитися, просто опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram реальність її життя, як дружини Віктора Франковича та показала неймовірну кількість шанувальниць, які захотіли сфотографуватися з її благовірним прямо на заправці.

Віктор Павлік показав, як проводить час з різними жінками на заправці

І якщо цей факт Катерину можливо і не засмучує, у будь-якому випадку їх сильно затримали.

Схожі статті

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.

Затьмарила красою маму: Ольга Сумська вийшла у світ із красунею-донькою і 22-річна Ганна викликала фурор

Ольга Сумська опублікувала у своїх соціальних мережах фото зі свою меншою донькою Ганною: як змінилась дівчина та чи спілкується зі старшою сестрою?