17-річна донька Ольги Фреймут Злата Мітчелл показала свого бойфренда: цьому хлопцю зірка може стати тещею

Старша донька знаменитої української телеведучої Ольги Фреймут Злата Мітчелл показала свого бойфренда. Дівчина публічно привітала хлопця з днем народження.

Відомо, що 17-річна донька журналістки Фреймут перебуває у стосунках з хлопцем Оскаром. З ним вона познайомилася на навчанні за кордоном. Парочка почала зустрічатися з травня 2022 року.

Зіркова мама встигла познайомитися з бойфрендом дівчини. І, судячи з усього, вона підтримала її вибір. Нещодавно Злата Мітчелл оприлюднила нову світлину з коханим. Виявилося, що хлопець мав день народження, тож блогерка вирішила привітати його публічно у своєму Instagram. На фото вони позували в дзеркалі.

Донька Ольги Фреймут Злата Мітчелл показала свого бойфренда

Зазначимо, старша донька Ольги Фреймут давно живе за кордоном. Додому вона приїжджає дуже рідко. Відверто розповідала підписникам, що завжди мріяла жити у Каліфорнії, однак не проти, аби її майбутні діти якусь частину свого дитинства провели в Україні.

Підсумувала, що кар’єра, яку вона обирає змусить її жити по всьому світу, і для неї такий варіант є комфортним. Так, дівчина постійно подорожує, відвідує нові місця і ділиться цими кадрами зі своїми фоловерами в соціальній мережі Instagram.

Ольга Фреймут і Злата Мітчелл
Донька Ольги Фреймут Злата Мітчелл показала свого бойфренда

До речі, Ольга Фреймут після початку повномасштабного вторгнення теж перебралася жити за кордон, оскільки для неї дуже важлива безпека її спадкоємців. Так, окрім Злати, знаменитість виховує ще двох дітей від офіційного чоловіка Володимира Локотка. У 2016 році на світ з’явився син Валерій, а у 2017 році донька Євдокія.

Нагадуємо, 30 січня телеведуча поділилася, що в родині сталося нещастя. Помер дідусь Микола, якого вона любила та поважала. Фреймут оприлюднила спільну світлину, де й зазначила про втрату близької людини.

Схожі статті

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?

Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.

Сніжана Єгорова вийшла на зв’язок і вразила зовнішнім виглядом: розпатлана та з розмазаним макіяжем

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова вже декілька років проводить поза межами своєї батьківщини, але не припиняє говорити про неї у своїх відео.

59-річний Олег Скрипка вперше за довгий час показав підрослих синів: як виглядають та чим займаються?

Соліст гурту "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка опублікував фото зі своїми дітьми, зокрема з двома синами: як виглядають та чим займаються його діти у житті?

Виглядає молодшою за доньку! У Мережі з’явилося фото нової тещі Мурата Налчаджиоглу: це просто фурор

Нещодавно Мурат Налчаджиоглу зробив пропозицію своїй новій обраниці Анастасії Фоксі. Які стосунки в бізнесмена склались із сім'єю коханої та як виглядає його новоспечена теща.