Ані Лорак показала коханого, танцюючи від радості: поки колишній Налчаджиоглу не розбереться з жінками

Зрадниця України, співачка Ані Лорак оприлюднила нове відео з коханим-іноземцем Ісааком Віджраку. Пара не приховала свого щастя, любові та неабиякої радості.

І поки колишній чоловік Лорак, турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу розлучається та тішиться новим стосункам, артистка ділиться контентом з коханим, з яким вже довгий час разом.

Бойфренд Ані Лорак Ісаак Віджраку показав, чим утримує співачку біля себе
Ані Лорак показала коханого, танцюючи від радості

Вперше розповісти про нові стосунки Кароліна наважилася 14 лютого 2023 року. Так, в символічне свято всіх закоханих, вона відкрила таємницю, що після розлучення наново покохала. Цікаво, але за цей період, її ексчоловік Мурат встиг одружитися з візажисткою Лілією Реус, розірвати з нею відносини та цього січня представити нову кохану, модель Анастасію.

Зазначимо, що Ані Лорак нерідко публікує контент з обранцем Ісааком Віджраку. До слова, на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram співачка поділилася з підписниками своїм прекрасним настроєм. На відео вона танцювала з коханим, раділа та сміялася. Зірка залишила біля відмітки сторінки Ісаака червоне сердечко.

Ані Лорак показала коханого, танцюючи від радості

Нагадаємо, Ані Лорак та Мурат Налчаджиоглу офіційно розлучилися у 2019 році. Причиною стали зради з боку чоловіка. Колишні спільно виховують доньку Софію, з якою бізнесмен зазвичай бачиться на території Туреччини.

Ані Лорак та Мурат Налчаджиоглу

Влітку 2023 року Налчаджиоглу одружився вдруге. Його обраницею стала візажистка Лілія Реус, втім, вже через чотири місяці ідилія закінчилася. Подружжя довго підігрівало чутки про розпад союзу, і нарешті це підтвердилося на початку цього року.

Мурат зазначив, що саме він є ініціатором розриву. Сама ж Лілія зізналася, що вони досі офіційно не розлучилися. Наразі бізнесмен перебуває у стосунках з новою коханою Анастасією та переконує, що дуже щасливий.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.